Käyttäjätunnus:

Salasana:

Liity! Apua

PDF Tulosta Sähköposti
Novellit Fantasia WinterLand osa1
QR-Code dieser Seite

WinterLand osa1 Hot

Hei! Nimeni on Cia ja olen 12 vuotias. Minusta tuntui eräänä päivänä että jotain tapahtuu. Niinpä sitä sitten tapahtuikin. Aloitetaampa.

Heräsin aamulla ja katsoin kelloa. kello oli puoli yhdeksän. Myöhästyisin ellen lähtisi heti. Puin pian vaatteeni ja heitin repun selkään jonka jälkeen lähdin suorinta teitä kohti koulua.

Koulun pihalla kellot olivat soineet. Juoksin sisälle ja koputin luokkanioveen. neiti Grey avasi oven. - Miksi olet taas myöhässä? hän kysyi. - Anteeksi! Nukuin pommiin. vastasin. menin paikalleni ja istuin. Ulrike ja Hannah kuiskuttilivat edessäni jälleen kerran. En välittänyt siitä sen koommin. Avasin matikankirjan samalta sivulta kuin muutkin. Aloin tehdä tehtäviä. Oli kyllä tylsää tehdä perus allekkainlaskuja. Yhtäkkiä jokin pulpetissani kiilsi. Katsoin ja näin eilen löytämäni vitivalkoisen kiven hohtavan. otin sen käteeni ja laitoin taskuun. Se saisi nyt odottaa.

Tunnin jälkeen juoksin oikopäätä wessaan. Minun oli saatava tietää miksi se kiilsi. Kun olin wessassa, otin kive taskusta. Se hohti edelleen. Tällä kertaa se oli vain kirkkaampaa. Hyvin kirkkaampa. Sitten kuulin kilinää. Ihan kuin kulkuset. Kiveen ilmestyi kuva kulkusista jotka kilisivät. Kosketin niitä ja yhtäkkiä olin keskellä talvista metsää. Minulla oli siniset talvivaattet. Kilinä kuului edelleen. Katsoin asuni kaulusta. Siinä oli kulkuset. - Cia! kuulin jostain. Lähdin juoksemaan ääntä kohti. Ääni kaikui kaikkialla. - Cia! Cia! kuului korvissani. Yhtäkkiä kuulin takani murinaa. Katsoin taakseni ja näin lauman susia. Ne piirittivät minut. Nielaisin. Olinpa sitten taitava kun juoksen outoa ääntä kohti. Yksi susi hyökkäsi minua päin. Ojensin käteni että se söisi sen ensin. Suljin silmäni. Olinko kuollut? Avasin silmäni. Susi oli jäässä ja muut luikkivat tiehensä. Ojensin kättäni kohti puuta ja puu jäätyi kädestäni tulevan jään voimasta. - Mahtavaa! sanoin ääneen. - Olet mennyttä. kuulin. Leikki ei ollut kesken.

Arvostelut

Käyttäjien arvostelu: 1 käyttäjä(ä)

Arvosana 
 
3.5  (1)
Arvostele
Arvosana
Kommentit
    Syötä turvakoodi.
 
 
WinterLand osa1 2017-03-15 18:35:54 Poketopi
Arvosana 
 
3.5
Poketopi Arvostellut: Poketopi    March 15, 2017
Top 100 Arvostelijat  -   Kaikki arvostelut

Mielenkiintoinen tarina sieltä tulossa, odottaa vain kirjaimiksi muodostumista.

Muutaman vinkin antaisin: Näytä, älä kerro.

Eli alun olisit voinut ihan hyvin jättää kertomatta... sen sijaan nti. Grey olisi voinut nimetä hänet, ehkä myös täsmentää vaikka olet jo 12-vuotias, pitäisi sinun kello jo osata. Tällä tavalla saat näytettyä.

Erota dialogissa keskustelijat rivinvaihdolla.

Kannattaa lukea omaa tekstiä ääneen. Kappaleen kun olet saanut valmiiksi hio se kokonaisuudessaan hyväksi. Ja ennen kaikkea jatka kirjoittamista, siinä sitä oppii.

Oliko tämä arvostelu hyödyllinen? 
00
Report this review
 
Powered by JReviews
 
KIRJOITA   ARVOSTELE    JULKAIS