Käyttäjätunnus:

Salasana:

Liity! Apua

Review Detail

 
 
Näkymätön kalvo 2023-01-03 22:22:12 lukeva33
Arvosana 
 
4.0
lukeva33 Arvostellut: lukeva33    January 04, 2023
Top 50 Arvostelijat  -   Kaikki arvostelut

Ihan hyvää toimintaa. Sujuvaa kieliasua ilman liikoja kikkailuja. Vähän jäi suupieli mutruun kuitenkin kun suomalaisesta everstistä oli tehty niin junttimainen tollukka, Sillä kyllähän nyt kuka vaan olisi innostunut aivan suunnattomasti tuollaisesta näkymättömyysjutusta, ja samantien määrännyt paikalle kunnon erikoisjoukot suojelemaan keksijää, sekä informoinnut puolustusvoimien ylipäällikköä ym valtion tahoja...ym.
No tarinan juonihan oli muuten ihan ok ja tapahtumia riitti mukavasti.

Oliko tämä arvostelu hyödyllinen? 
10
Report this review

Kommentit

1 kohdetta - näytetään 1 - 1
Järjestys 
Arska
January 09, 2023
Report this comment
Kiitos antamastasi palauttesta lukeva33.

Mukava kuulla tarinan vastaanotosta. Itse hieman olin varovaisen varautunut siihen että, aiheen mielikuvitukselinen ulottuvuus olisi liian yliampuva. Lähes täydellisen näkymättömyyden saavuttaminen näin kertomustasollakin voi tuntua jo liian järjenvastaiselta.

Mainitset everstin junttimaisuuden hieman jo torpanneen lukijan mielialaa, mutta tuohon on perusteet:

Yksi harrastuksistani liittyy historiaan ja siinä erityissti x- aiheeseen. (pidättäydyn aiheen tarkemmasta määrittelystä, sillä se saattaisi paljastaa oman tai jonkun muun henkillöllisyyden) Meidän pienessä harrastajajoukossa on myös ylempään upseeristoon kuuluneita, joista ainakin yksi on vahavsti muutosvastainen. " Näin on aina tehty ja hyvin on menny. Miksi pitäisi kokeilla jotain muuta...?" tyyppi. Varmaan tuttu jokaiselle jostain yhteydestä. Eversti on siis tästä tyypistä hieman karrikoiden rakennettu persoona. Eikä se everstin vastahankaisuus aivan vailla perustelua tainnut jäädä tarinassakaan, kun varusmiehet keksivät käyttää näkymättömyysasusteitaan lintsaamiseen.

Mutta kiitos siis hyvästä ja rakentavasta palautteesta. Kyllä se kirjoittajan mieltä aina lämmittää.
1 kohdetta - näytetään 1 - 1
Powered by JReviews
KIRJOITA   ARVOSTELE    JULKAIS