Käyttäjätunnus:

Salasana:

Liity! Apua

Review Detail

 
 
Tavallinen mies (Kaksi ensimmäistä kappaletta tarinasta) 2020-10-14 19:05:09 Oriodion
Arvosana 
 
4.0
Oriodion Arvostellut: Oriodion    October 14, 2020
Top 10 Arvostelijat  -   Kaikki arvostelut

Loistavaa tekstiä! Jotenkin ihan alusta asti pääsee tosi hyvin tämän harvinaisen tylsän miesolennon pään sisään, eikä ulospääsyä ole. Todella hyvää ja hauskaa kerrontaa, ottaen huomioon että tässä ei oikeastaan tapahdu yhtään mitään. Siis todella tylsää arkista tuherrusta, missä ei sinänsä ole mitään pätkän verran kiinnostavaa. Mutta silti tätä lukee vain lisää kaivaten! Täydet 5 pistettä varmaan vaatisi jonkun oikeasti kiinnostavan aiheen, mutta siis tämä oli varmasti parasta tekstiä mitä olen koskaan lukenut tällaisesta mitäänsanomattomasta harmaasta arjesta!

Joskin ilmeisesti tähän on jotain säröäkin tulossa, kun alussa viitattiin tuleviin veritekoihin tms. Hyvin tämä toimii ihan vain tällaisena arjen sankarin kuvailunakin, mutta mielenkiinnolla odotan mitä hirmuisia katastrofeja tässä onkaan luvassa.

Oliko tämä arvostelu hyödyllinen? 
20
Report this review

Kommentit

1 kohdetta - näytetään 1 - 1
Järjestys 
iso kivi
October 15, 2020
Report this comment
Ensinnäkin iso kiitos, että arvostelit. On niin vaikea saada mistään mielipiteitä omille kirjoituksille.

Kyllä tuota tekstiä on jo valmiina 40000 sanaa. Vihasin vain lopputulosta sen liian verisyyden takia.
Se mistä pidin oli kirjan ensimmäinen puolisko ja mieli tekisi joku päivä kirjoittaa tuo uusiksi ilman liiallista väkivaltaa. Juuri tuollaiset pienet kommentit siitä, että on mahdollisesti saanut jotain ok tasoista aikaan, saa minut vakuuttuneeksi että näin myös toimin kunhan saan nykyisen projektin valmiiksi.

Vielä kerran kiitos arvostelusta!
1 kohdetta - näytetään 1 - 1
Powered by JReviews
KIRJOITA   ARVOSTELE    JULKAIS