Käyttäjätunnus:

Salasana:

Liity! Apua

Review Detail

 
 
Kuolleiden kirjasta 2019-09-06 11:02:22 Arska
Arvosana 
 
4.0
Arska Arvostellut: Arska    September 06, 2019
Top 10 Arvostelijat  -   Kaikki arvostelut

Hyvä. Keskityt siis luomaan jatkokertomuksestasi entistä toimivamman kokonaisuuden. Olen kiinnostuneena seurannut tarinan etenemistä, ja sinulla on siinä hyvä syke, ollut pitkin matkaa. Tunnetko "maalaavasi itseäsi nurkkaan"? Tuskinpa onnistuisit siinä, sinun mielikuvituksellasi löydät varmasti aina jonkun reitin kiperästäkin tilanteesta selviytymiseksi.
Itselläni on ollut kiireinen kesäkausi, enkä ole ehtinyt asettumaan tälle sivustolle, joten tarinasi kommentointi on jäänyt odottamaan parempaa tilaisuutta. Kuolleiden kirja ansaitsee palautteen, joka on laadittu asiaan paneutumalla. Pelkän fiilistelyn pohjalta laadittu kommentti voi jäädä pintapuoliseksi.

palaillaan kommenttiin noiden viimeisten jatko-osien kohdalta myöhemmin.

Oliko tämä arvostelu hyödyllinen? 
20
Report this review

Kommentit

4 kohdetta - näytetään 1 - 4
Järjestys 
Aloittelija
September 06, 2019
Report this comment
Kiitos jälleen kommentistasi. En ole ihan varma siitä olenko maalamassa itseäni nurkkaan vaiko enemmänkin huoneeseen johon en halua mennä. Tarinassa on siis muutamia asioita jotka ole typeryyttäni lisännyt tai jättänyt lisäämättä joiden korjaaminen minusta tuntuu pakolliselta tarinan jatkamiselle. En ole varma kannattaako viimeisintä osaa lukea sillä tulen muuttamaan siitä suhteellisen paljon
In reply to an earlier comment
Aloittelija
September 07, 2019
Report this comment
*toiseksi viimeisintä
In reply to an earlier comment
Arska
September 16, 2019
Report this comment
Olen kyllä lukenut osat 10 ja 11.

Koska kirjoitat tarinaa uusiksi, en oikein tiedä laittaisiko noille omat kommentit. mielestäni homma etenee noissakin osissa hyvin ja kiinnostavasti. tapahtumat seuraavat tiiviisti toisiaan ja mielenkiinto pysyy hyvin yllä.
Varsin laaja ja monitahoinen paletti siinä sinulla on käsissä. Oma käsitykseni tämän foorumin käytännöistä on se, etteivät ne oikein parhaalla mahdollisella tavalla tue jatkokertomuksia. Joskin todella pitkät novellit ovat myös näin ruudulta luettuina omalla tavallaan haastavia lukijoille.

Kirjoiteltiin aikoinaan eräällä toisella sivustolla näitä omia juttuja ja siellä jatkokertomukset toimivat mielestäni paremmin. Jatkokertomuksien osat sai liitettyä aiempien jaksojen jatkoksi, jolloin luonnollinen lukujärjestys säilyi. Täällä aina viimeksi liitetty jakso on alkuosien etupuolella. Ei kuitenkaan lasketa sitä sivuston viaksi. Täällä käytössä oleva järjestelmä ohjaa kirjoittamaan yhtenäisiä kokonaisuuksia ja on silläkin etunsa.


In reply to an earlier comment
Aloittelija
September 20, 2019
Report this comment
Niin olet siinä kyllä oikeassa. Aion saatuani tekstin valmiiksi julkaista sen yhtenä kokonaisuutena niin että ylläpito voi poistaa vanhat osat ja lukioiden on helpompi lukea tekstiä kun ei tarvitse selata tuhansien lukujen läpi löytääkseen sen johon jäi. Varmaan myös tulevaisuudessa alan julkaisemaan suuremmissa osiissa näitä tekstejä niin voi antaa palautetta isommista kokonaisuuksista eikä minun tarina osioni täyty yksittäisistä luvuista.
4 kohdetta - näytetään 1 - 4
Powered by JReviews
KIRJOITA   ARVOSTELE    JULKAIS