Käyttäjätunnus:

Salasana:

Liity! Apua

Review Detail

 
 
The Story of Teuvo 2018-02-21 11:05:17 Ryövärintytär
Arvosana 
 
3.0
Ryövärintytär Arvostellut: Ryövärintytär    February 21, 2018
  -   Kaikki arvostelut

Tosi paljon hyviä juttuja. Traaginen, sopivasti tunteita herättävä tarina. Yksityiskohtia ei selitetä liikaa, vaan annetaan lukijan tehdä omia päätelmiään. Kielellisesti hyvin kirjoitettu ja tunteet välittyvät hienosti.

Yksi tähti pois siitä, että teksti oli vähän kangertelevaa, ajoittain jäykkää, aivan kuin sitä olisi hiottu liikaa ja luontevuus olisi rytäkässä kärsinyt. Toinen tähti pois vähän samasta syystä. Lauseita olisi voinut sovittaa paremmin suuhun sopiviksi. Voit käyttää keinona vaikka sitä, että luet tekstiä ääneen. Silloin huomaat helpoiten turhat muotoilut ja lisäkesanat ja ne poistamalla tekstistä saa suoraviivaisempaa ja temmokkaampaa.

Koska kirjoitat jo väkevällä otteella ja sinulla on taito viedä tarinaa eteenpäin, kannattaa pohtia sitä, millaiset asiat ympäristössä ovat niitä juttuja, joilla saa parhaiten vedettyä lukijan sisälle miljööseen. Tällaisessa nopeasti etenevässä lyhyessä tarinassa ei mielestäni saakaan olla liikaa kuvailua, mutta juuri sen takia on hyvä muistaa, että meillä on muitakin aisteja kuin näkö, ja aivan yhtä pienellä vaivalla voi kirjoittaja herätellä niitäkin.

Hienoa!

Oliko tämä arvostelu hyödyllinen? 
00
Report this review

Kommentit

Powered by JReviews
KIRJOITA   ARVOSTELE    JULKAIS