Käyttäjätunnus:

Salasana:

Liity! Apua

Review Detail

 
 
Maailmantappaja 2017-10-15 16:42:16 Dhanne
Arvosana 
 
2.5
Dhanne Arvostellut: Dhanne    October 15, 2017
Top 50 Arvostelijat  -   Kaikki arvostelut

Sujuvaa kiireetöntä kerrontaa, jossa en nähnyt virheitä. Tarina ei ollut kovin oivaltava taikka päähenkilö kovin pidettävä, joten kokonaiskuva ei ole kovin mairitteleva. Tarina muuttuu alkupuolen selkeästä loppupuolen epäselkeäksi ja esoteeriseksi ajatukseksi. Pentti katoaa kesken kaiken näkökulmahenkilönä ja yhtäkkiä meillä on joku P'zing, joka muuttaa planeettojen järjestystä. Ei hyvää päivää!

Jään miettimään, mitä Pentti sai aikaan merkkaustussilla? Se että hän kirjoitti kaavoja lattialle aiheutti Maapallon tuhoutumisen? Ei avautunut minulle.

Se, että kirjoittaa sujuvaa tekstiä eteneväksi lauseiksi, ei vielä riitä -- tarvitaan kantava idea. Mielestäni tarinasta puuttuu ydinajatus: mitä tässä haetaan, yritetäänkö tässä tuoda lukijalle uutta näkökulmaa johonkin asiaan? Mitä? Tuntuu, että repäisit tarinaan perinteisen töissä käyvän suomalaisen miehen, jolla ei ole elämässä kummallista kerrottavaa; hän on Pertti vaan. Moro! Lukijaa, siis minua, ei kiinnosta.

En oikein tiedä pitäisikö tätä arvioida kerronnan sujuvuudessa (3 pistettä), tarinan kiinnostavuudessa (2,5 pistettä) vai tarinakokonaisuutena (2 pistettä)? Kun en ymmärtänyt tarinaa, arvostelen keskiarvona.

Oliko tämä arvostelu hyödyllinen? 
00
Report this review

Kommentit

Powered by JReviews
KIRJOITA   ARVOSTELE    JULKAIS