Käyttäjätunnus:

Salasana:

Liity! Apua

Review Detail

 
 
Eskimokäännös helvettiin 2017-03-26 14:33:08 Jästipää
Arvosana 
 
3.0
Jästipää Arvostellut: Jästipää    March 26, 2017
Top 10 Arvostelijat  -   Kaikki arvostelut

Tämä on ilmeisesti jonkinlainen tajunnanvirtateksti? Juonta ei ole kovin hahmoteltu, vaan tekstistä saa kuvan, että tätä on kirjoitettu sitä mukaa, kun ajatus on kulkenut. Tajunnanvirtatekstit ovat sinänsä hyviä kirjoitusharjoituksia. Tämä teksti kaipaa minun mielestäni jonkin verran sitä kuuluisaa punaista lankaa. Unenomaisuus on kuitenkin hyvä juttu tässä tarinassa ja teksti muistuttaakin jossain määrin proosarunoa, jossa kerrotaan paljon mielikuvien ja symboliikan avulla. Kieliopillisesti teksti vaatisi oikolukua vielä, välimerkkien ja oikeinkirjoitusten suhteen oli joitain haasteita.

Pidin kuitenkin tekstistäsi ja sen luomasta tunnelmasta. Se kietoi lukijan mukaansa ja jaksoi kantaa lukijan maaliin asti. Kiitoksia!

Oliko tämä arvostelu hyödyllinen? 
10
Report this review

Kommentit

1 kohdetta - näytetään 1 - 1
Järjestys 
Yaman
March 27, 2017
Report this comment
Terve. Sen verran korjaan, että ihan tajunnanvirrasta ei ollut kysymys, vaikka yhdeltä istumalta kirjoitinkin. Tyylilaji saattaa olla sellainen, että voi vaikuttaakkin tajunnanvirralta. En osaa oikein edes kirjoittaa, jos en tiedä minne tarina on menossa. Kiitos palautteesta!
1 kohdetta - näytetään 1 - 1
Powered by JReviews
KIRJOITA   ARVOSTELE    JULKAIS