Käyttäjätunnus:

Salasana:

Liity! Apua

Review Detail

 
He Rätti Hot
 
He Rätti 2017-03-05 07:11:46 Ryövärintytär
Arvosana 
 
3.5
Ryövärintytär Arvostellut: Ryövärintytär    March 05, 2017
  -   Kaikki arvostelut

Todella helppolukuista ja rentoa tekstiä! Ensin ärsytti 40-lukulainen ennakkoasenne, että mies on perheen elättäjä ja kaikki lähtee miehen tililtä, minä kun en voi edes kuvitella tilannetta, jossa nainen ja lapset olisivat miehen tilipussin armoilla, mutta shoppailuasetelman kääntyminen nurinkurin loi tarinaan hupia ja ärtymyskin unohtui samantien. Olet taitava kirjoittaja, siitä ei pääse mihinkään.

Puolitoista tähteä pois siitä, että teksti piti sisällään joitain epäjohdonmukaisuuksia. Yhtenä esimerkkinä se, että muuten hyvällä kirjakielellä kerrottuun tarinaan on eksynyt niinkin letkeä lause kuin "Väsy painoi unen täyteisestä lentomatkasta huolimatta matkaajia". Väsy on kyllä sana, mutta minä miellän sen muuhun kerrontaan nähden turhan vapaamuotoiseksi. Sanajärjestyskin on vähän erikoinen. Pieniä tuollaisia erikoisuuksia siellä oli, mutta kokonaisuutena jälleen kerran hyvä teksti!

Oliko tämä arvostelu hyödyllinen? 
10
Report this review

Kommentit

1 kohdetta - näytetään 1 - 1
Järjestys 
Vääpeli Y.
March 10, 2017
Report this comment
Kiitos arvostelusta! Mietin kyllä tuota ennakkoasennetta, mutta se sopi jotenkin parhaiten siihen käänteeseen että shoppailuhimo tarttuu. Epäjohdonmukaisuuksista sen verran, että ehkä "väsy" painoi kirjoittajaakin. Olisi pitänyt tarkistaa huolellisemmin.
1 kohdetta - näytetään 1 - 1
Powered by JReviews
KIRJOITA   ARVOSTELE    JULKAIS