Käyttäjätunnus:

Salasana:

Liity! Apua

Review Detail

 
 
Mein Kuupperini 2017-02-18 09:29:48 Ryövärintytär
Arvosana 
 
4.5
Ryövärintytär Arvostellut: Ryövärintytär    February 18, 2017
  -   Kaikki arvostelut

Todella viihdyttävä teksti! Kyseessähän oli pelkkä kohtaus, mutta se oli kirjoitettu niin luontevasti, että jopa tällainen nelikymppinen akanrähjä pystyi asettumaan nuoren miehen asemaan. Tilannekuvaus on sinulla hallussa, en havainnut juurikaan töksähtelyä tai haparointia kohtauksen edetessä. Kuvailet niin osuvasti, että lukijana pystyin haistamaan, kuulemaan, näkemään, ja tuntemaan kaiken lukemani tupakansavua ja kipua myöten. Pidin myös siitä, miten kykenit lyhyeen tekstiin ujuttamaan takauman, nykyhetken, ja tulevan. Ajassa liukuminen käy sinulta kuin itsestään.

Puoli tähteä otin pois siksi, että Anna, joka tulee esiin tekstin lopussa, ilmestyi ihan puun takaa. Se oli sellainen ulkopuolinen vaikutin, jota ei esitelty lukijalle etukäteen. Toimii kyllä, jos tekstille tulee jatkoa ja Anna esiintyy siellä, mutta muuten se jää lähinnä kiusaamaan. En olisi ottanut tuosta edes puolta tähteä vaan jonkun neljäsosan tähdestä, niin pieni häiriötekijä se oli, mutta tähden neljäsosaa tuossa arvostelusysteemissä ei voinut nakertaa, joten piti ottaa puolikas.

Oliko tämä arvostelu hyödyllinen? 
00
Report this review

Kommentit

1 kohdetta - näytetään 1 - 1
Järjestys 
Vääpeli Y.
February 18, 2017
Report this comment
Kiitos palautteesta! Anna tulee tosiaan aika puskista, mutta ajattelin että se kuitenkin kuuluu tuon ikäisen hepun ajatusmaailmaan. Mielessäni on kirjoittaa pientä jatkoa (ja etkoa) tälle pätkälle, vielä tosin vain ajatuksen tasolla.
1 kohdetta - näytetään 1 - 1
Powered by JReviews
KIRJOITA   ARVOSTELE    JULKAIS