Käyttäjätunnus:

Salasana:

Liity! Apua

Review Detail

 
 
Aziza - rakastettu 2016-08-06 12:48:02 TarraLeguaani
Arvosana 
 
3.5
TarraLeguaani Arvostellut: TarraLeguaani    August 06, 2016
Top 10 Arvostelijat  -   Kaikki arvostelut

Olit selvästi nähnyt vaivaa tekstisi eteen, olit lukenut sen useaan kertaan ja korjaillut virheitä. Osaat siirtyä tilanteesta toiseen, hyppiä ajassa isompia ja pienempiä pätkiä sujuvasti, kirjoittaa kaiken yhteen sopivasti ja käyttää sanoja niin, ettei mikään pistä pahasti silmään. Sinunkaltaisten kirjoittajien ei tarvitse enää keskittyä harjoitusteksteihin, vaan nyt kuuluu alkaa työstää jotain todellista, mitä tarjota sitten eteenpäin.

Juoni oli todella ennalta-arvattava ensimmäisistä virkkeistä asti. Siinä mielessä sitä oli tylsä lukea. Tämä 'tarina' on myös ollut paljon tapetilla viime vuosina uutisina ja kokemuksina, joten oli pitkäveteistä lukea sama juttu lähes sana sanasta fiktiivisenä kertomuksena kaiken lisäksi.

Olen samaa mieltä NinnuHolmin kanssa, että olet tehnyt lopusta liian vastaikkain asetetun. Koko teksti oli aivan liian musta-valkoinen. Jos olisit saanut siihen jotain, mistä lukija olisi yllättynyt, teksti olisi kohonnut ihan eri tasolle. Nyt tämä oli 'mielikuvitukseton' ja kaikkien tuntemalla muotilla mentiin ihan ensimmäisistä sanoista viimeisiin asti. Myös tuo jälkeen jäänyt nukke on varmaan kaikista käytetyin esine kuvaamaan lapsen hengen menettämistä.

Oliko tämä arvostelu hyödyllinen? 
00
Report this review

Kommentit

Powered by JReviews
KIRJOITA   ARVOSTELE    JULKAIS