Käyttäjätunnus:

Salasana:

Liity! Apua

Review Detail

 
 
Suunnattomat 2016-07-07 17:37:20 E.
Arvosana 
 
5.0
Arvostellut: E.    July 07, 2016

Viisi tähteä tulee lahjakkuudesta ja omaperäisyydestä, jota teksti puutteistaan huolimatta sisältää. Teksti voisi olla kustannustoimittajan pöydällä odottava pätkä raakaversiota julkaistavaksi suunnitellusta romaanista. Lukijalle syntyy voimakas mielikuva kuvaamistasi asioista ja tunne siitä, että tiedät mitä teet. Teksti ilmentää vivahteiden tajua ja lukeneisuutta, kirjallista kypsyyttä.

En ryhdy perkaamaan tekstiä lause lauseelta, sillä perattavaa on vielä paljon lausetasolla: ylimääräisiä pronomineja, liiallinen henkilömäärä, pilkutus ei myöskään ole aivan johdonmukaista. Myös kuvailussa on hätäilyn makua. Esimerkiksi alussa kun kuvailet miten päähenkilö seisoo, putosin täysin kärryiltä, vaikka idea sillä tavoin seisovasta tytöstä onkin hyvä, samoin lähtötilanne.

Sen enempää on tohdi tähän sanoa kuin toivottaa onnea ja menestystä jatkoon. Jos kirjoitat aivan tosissasi, niin hankkiudu ihmeessä johonkin hyvään koulutukseen, missä voisit saada henkilökohtaista ohjausta ja opastusta tekstin hiomiseen ja kirkastamiseen.

Oliko tämä arvostelu hyödyllinen? 
30
Report this review

Kommentit

Powered by JReviews
KIRJOITA   ARVOSTELE    JULKAIS