Käyttäjätunnus:

Salasana:

Liity! Apua

Review Detail

 
 
Pätkä Bansheen ö-mapista VOL 3 2015-12-13 11:35:01 E.
Arvosana 
 
4.0
Arvostellut: E.    December 13, 2015

Kyllähän sinä kirjoittaa osaat eikä minulla ollut mitään vaikeuksia seurata mielleyhtymiä. Kiinnostava oli tämäkin teksti, mutta saatko kaikkea vielä irti taidoistasi tekstin kokonaisuutta ajatellen? Teksti voi aivan hyvin olla tällaista vaikka koko kirjan ajan, mutta silloin kokonaisidean pitää olla parasta laatua tai lukija tulee hyvin vihaiseksi :D

Sivistyssanoja ja käsitteitä sinun täytyy varoa. Kaikki eivät olleet oikein kirjoitettuja eikä hienojen sanojen sijoittelu joukkoon muutenkaan lisää tekstin arvoa, vaan usemmiten päinvastoin. Puolusteluksi ei riitä, että päähenkilö on hullu - edes silloin, kun päähenkilö on avaruustutkija, ei lukijaa saa häiritä sanoilla, joiden käyttö on 95% tapauksista pelkkää hienostelevaa koristelua ilman todellista sisältöä. Voit käyttää esim. yhden sivistyssanan per 20 sivua, joten valitse käyttämäsi sana huolella ;)

Olet todella taitava kuvaamaan aistimuksia, ympäristöä, mielenliikkeitä, tekstisi on rytmikästä, kiinnostavaa, mielleyhtymiä herättävää. Nuo mainitsemani asiat ovat vain lastentautia. Sinulla on kaikki mahdollisuudet kirjoittaa hienoa proosaa vielä jonakin päivänä.

Helmikatriina kirjoitti kirjan ostamisesta. Minä ostaisin tämänkaltaista kirjallisuutta mielelläni, jos siinä vain on jokin isompi kuvio takana. Sinun ei tarvitse kirjoittaa selkeästi ja kaikille ymmärrettävästi, jos tämänkaltainen kirjallisuus on sinun juttusi, mutta sinun on hankittava apua siihen, miten tämänkaltaista kirjallisuutta hiotaan. Ts. tarvitset kokeneita lukijoita.

Oliko tämä arvostelu hyödyllinen? 
00
Report this review

Kommentit

Powered by JReviews
KIRJOITA   ARVOSTELE    JULKAIS