Käyttäjätunnus:

Salasana:

Liity! Apua

Review Detail

 
 
Presidentti osa 1 2015-09-05 18:00:58 TarraLeguaani
Arvosana 
 
2.0
TarraLeguaani Arvostellut: TarraLeguaani    September 05, 2015
Top 10 Arvostelijat  -   Kaikki arvostelut

"jokseenkuinkin", mikä sana tämä on?
"tiskirouvalle", mikä? :D :D Se on vastaanottovirkailija, hotellivirkailija, receptionist. Ota selvää oikeista sanoista, älä keksi omia.

Kiinnitä huomiota oikeinkirjoitukseen, tähän kuuluu myös isot alkukirjaimet virkkaan alussa. Kirjoitusvirheet saavat tekstisi vaikeaselkoiseksi.

Jos kirjoitat imperfektissä tapahtumat, älä kirjoita tulevia tapahtumia preesensiin. Eli tee näin: "Minun olikin tarkoitus lähteä Somaliaan ensi viikolla. Laukku oli pakattu, ja olin pyytänyt täysi-ikäistä kaveriani Kimmoa..."

Kun kirjoitat dialogia, tarvitset johtolauseita. Johtolause kertoo kuka sanoo ja ehkä vielä, että miten sanoo tai mitä sanoja tekee. Nyt en aina pysynyt mukana siitä, että kuka puhui.

Tekstissä on paljon outouksia, jotka jäävät vaivaamaan.
Miksi lähdettiin Somaliaan, varsinkin, jos päähenkilö pelkäsi maata?
Miten henkilön matkustaminen ja perheen pitäminen hänestä liittyvät toisiinsa? Tarkoittaako se, että jos perhe pitää lapsestaan, lapsi pääsee reissailemaan ulkomaille? On myös vaikea uskoa, että alkoholisti/narkkariperheellä olisi edes ollut varaa lähettää muksuaan ulkomaille, vaikka kuinka olisivat pitäneet tästä.
Mistä pojan varallisuus on tullut, jos vanhemmat ovat elossa, mutta veks, omakotitalo on vanha ja ränsistynyt ja vielä kaverin isän?
Päähenkilö ei halua olla tytön kanssa (oletan tämän tarkoittavan seurustelua?), koska vanhemmat ovat antaneet huonon esimerkin. Oliko näillä siis huono parisuhde?

Tarina etenee nopeasti. Luot mielenkiintoisen juonen. Mutta muista vastata jokaiseen epäkohtaan seuraavassa osassa.

Oliko tämä arvostelu hyödyllinen? 
30
Report this review

Kommentit

Powered by JReviews
KIRJOITA   ARVOSTELE    JULKAIS