Käyttäjätunnus:

Salasana:

Liity! Apua

Review Detail

 
 
Katso keskiyöllä taivaalle 2015-02-15 16:33:58 TarraLeguaani
Arvosana 
 
4.0
TarraLeguaani Arvostellut: TarraLeguaani    February 15, 2015
Top 10 Arvostelijat  -   Kaikki arvostelut

- Sijoittaisin tämän ennemmin fantasia-kategoriaan.
- Toisin poikien nimet aiemmin esille, koska nyt alkoi jo sanan 'poika' toisto ärsyttää. Myös muita vastaavia voisi käyttää enemmän. Muissakin sanoissa on hetkittäistä liiallista toistamista.
- "Vihreä silmäinen" > yhdyssana
- Mukavasti olet jakanut tekstin lukuihin. Ne rytmittävät hyvin lukemista ja katkeavat sopivissa kohdin.
-Tuntuu ehkä vähän hassulta, että veri on tuttu käsite pojille, mutta luunmurtuma ei...
- "eräs kasvaimen tapainen juttu", käyttäisin tässä ekstaktimpaa kuvailua. Tällainen sopisi vasta jälkikuvailuksi, kun yritetään yksinkertaistaa asia kuulijoille.
- Kiinnitä tarkkaa huomiota aikamuotoihin. Pääosin teksti on nätissä ja helppolukuisessa imperfektissä, muutaman kerran lipsahtaa preesensin puolelle.
- Myös käyttämäsi tyyli vaihtuu ihmisten puhetavassa. Lähes koko teksti on kirjakieltä, sitten se muuttuu puhekieleksi. Yhdenmukaista ne.
- Muutamaa kohtaa lukuunottamatta tekstisi on oikeinkirjoitettua. Se on helppolukuista, hyvin eteenpäin vievää ja mukava lukea.
- Juoni on mielenkiintoinen. Selität taustat ja idean, mutta ehkä vähän liian hennosti. Lopputulokseen johtavat tapahtumat tuntuvat eskaloituvan vähän liian nopeasti ja jyrkästi. Tarvittaisiin enemmän pohdintaa ja suurta epätoivoa, ennen kuin päädytään oman pään hakkaamiseen sorkkaraudalla. Nyt se tuntuu tapahtuvan liian heppoisin perustein ja jään sitä mukaan vain ihmetyttämään.

Oliko tämä arvostelu hyödyllinen? 
00
Report this review

Kommentit

Powered by JReviews
KIRJOITA   ARVOSTELE    JULKAIS