Käyttäjätunnus:

Salasana:

Liity! Apua

Review Detail

 
 
Epäonnea vai ei? 2015-01-14 12:16:52 Arska
Arvosana 
 
4.0
Arska Arvostellut: Arska    January 14, 2015
Top 10 Arvostelijat  -   Kaikki arvostelut

Vauhdikas, hyvä novelli, jossa selkeää komedian tuntua. Selkeästi kulkeva juonirakennelma, joka jostakin syystä avautui ehkä yllättävän pian.
Tuossa kohtaa, kun päähenkilö puhdisteli lunta pösönsä päältä, tuli minulle selkeä mielikuva, ettei tänään olisi työpäivä.
Toisaalta se kertoo novellin juonellisesta loogisuudesta, ja tukee näin kokonaisuutta. Ajatus, ja idea ovat erinomaisesti toteutettuja, ja siksi mieleeni nousee jostakin tunne siitä, että tarinassa on jotain tuttua. En tiedä, mistä moinen johtuu sillä en ainakaan muista lukeneeni mitään, missä olisi käytetty samaa ratkaisukallia. Ehkä se vain tuntuu niin loogiselta, että siitä tulee aiemmin koetun tunne.

Hyvä tarina, erinomainen toteutus, ja selkeästi kuvaileva kerronta. Pidin kovasti.

---Kiitos---

Oliko tämä arvostelu hyödyllinen? 
30
Report this review

Kommentit

1 kohdetta - näytetään 1 - 1
Järjestys 
blackflower
January 14, 2015
Report this comment
Kiitos! Joo, kyllä tämä hauskaksi oli tarkoitettukin..Tiedän kyllä itsekin, että tuo loppu tuli ehkä hieman liian äkkiä, mutta en vain väkisin jaksanut enää vääntää mitään hassuja sattumuksia. Eiköhän tällaiset tapahtumat ole kelle tahansa tuttuja. Ja on varmasti monelle myös näin joskus tapahtunut, ainakin jollain tavalla, jos ei ihan näin. Jos siitä tulee aiemmin koetun tunne, niin eikös se tarkoita sitä, että olet sen joskus kokenut. Et vain nyt muista sitä. ;) Eli ihan omasta päästä tämä tarina siis syntyi.. Minulle ei tosin ole kyllä ihan näin käynyt.. =)
1 kohdetta - näytetään 1 - 1
Powered by JReviews
KIRJOITA   ARVOSTELE    JULKAIS