Käyttäjätunnus:

Salasana:

Liity! Apua

Review Detail

 
OMG !! :) Hot
 
OMG !! :) 2013-02-22 09:28:05 Naispaholainen
Arvosana 
 
2.0
Naispaholainen Arvostellut: Naispaholainen    February 22, 2013
Top 10 Arvostelijat  -   Kaikki arvostelut

Sinänsä juoheva ja lohdukas tarina kärsii kirjoitusvirheistä ja huolimattomasta ulkoasustaan. Ilmeisesti tekijällä on ollut kiire saada tuotos valmiiksi. Kun sanasuoni pulppuaa, sitä on vaikea hillitä. Ehkä kirjoittajan kannattaa pulputtaa teksti talteen ensin sellaisena, jollaisena se tulee ja jälkeenpäin muokata tuotos julkaistavaan muotoon.

Oliko tämä arvostelu hyödyllinen? 
22
Report this review

Kommentit

2 kohdetta - näytetään 1 - 2
Järjestys 
julkku123
February 22, 2013
Report this comment
joo en jaksanu enempää, vaikka monetkin on pyytänyt jo jatko osaa :) Aijon tehdä sen myöhemmin , ja muita tarinoita mitä aijon tehdä on : Olen pieriä, olen olemassa vain koska oksettaa ja pantteri ei liity tähän tarinaan mitenkään en ees tunne häntä tai mitään kommenttisi oli asiaton olet vain kateelinen, mutta teen tälläisiä tarinoita koska se on erinlaista ja monet ovat pyytäneet näitä :)
In reply to an earlier comment
TarraLeguaani
November 05, 2014
Report this comment
En ole lukenut alkuperäistä tekstiä, mutta pisti silmiin näin julkea kommentti toisen ystävälliseen arviointiin. Naispaholainen esitti harvinaisen kiltisti asiansa ja ei sanonut mitään asiatonta. Kateellisuutta en usko hänessä olevan sinua kohtaan milliäkään. Tänne laitetaan omat kirjoitukset, jotta saadaan palautetta, niin hyvää kuin huonoakin. Naispaholainen antaa sinulle positiivista palautetta yhtä paljon kuin aihetta parantelemiseen. Kirjoitusvirheet ja huolimaton ulkoasu antaa tekstistä aina huonon kuvan. Näen myös selvästi lapsellisesta kommentistasi, että olet aika lapsonen vielä, joka ei kestä kritiikkiä.
2 kohdetta - näytetään 1 - 2
Powered by JReviews
KIRJOITA   ARVOSTELE    JULKAIS