Käyttäjätunnus:

Salasana:

Liity! Apua

Review Detail

 
 
En läikytä kahvia 2014-12-09 10:47:42 Alapo80
Arvosana 
 
3.5
Alapo80 Arvostellut: Alapo80    December 09, 2014
#1 Arvostelija  -   Kaikki arvostelut

Hei Myym!

Sanoisin, että ensimmäisenä tulee mieleen san "kummallinen". Ei huonolla tavalla, vaan enemmänkin erikoisella tavalla. Ajatuksesi juoksu luo voimakkaita, hieman sekavia ja paikoin vaikeastiseurattavia tuntemuksia. Ja se on todella tärkeä osa kirjoittamista! Sanoisin, että olet onnistunut hienosti ja olisi mukava tietää missä vaiheessa tiesit, kuinka tarina päättyy :)

Miten suhina voi himmentyä? :) Ja mitä on kulina?

Ilmestyä ei mielestäni ole paras ilmaus kopinan palaamiseen. Lisäksi tuossa kohdassa myös sanajärjestys on hieman kankea, runollinen jopa. Se ei mielestäni sovi muuhun tekstiin. Eli yhtäkkiä kenkien kopsutus ilmestyi taas käytävälle, olisi mielestäni parempi järjestys, ja palasi sana ilmestyi paikalle.

Mielestäni sanavalinnat oli suurin kehityskohde. Tietty tarkkuus mitä haluat sanoa ja mitä sanaa siihen käytät. Kun vain kirjoittaa ajatuksia virtana paperille, niin monesti mielikuva on juuri tuollainen, hieman kankea, mutta tunteita herättävä.

Paljon mystisyyttä ja aukkoja, mutta kenties niiden täyttäminen ei ollutkaan ajatusvirran tärkein tehtävä.
Paikoin jouduin pysähtyä lukemaan uudestaan ja uudestaan tiettyjä lauseita päästäkseni jyvälle miljööstä ja tapahtumista. Se ei kuitenkaan haitannut, kun huomioi kirjoitelmasi luonteen.

Kiitos!

Oliko tämä arvostelu hyödyllinen? 
00
Report this review

Kommentit

Powered by JReviews
KIRJOITA   ARVOSTELE    JULKAIS