Käyttäjätunnus:

Salasana:

Liity! Apua

Review Detail

 
 
Laseista läpi (oikea!) 2014-11-06 19:11:48 TarraLeguaani
Arvosana 
 
3.5
TarraLeguaani Arvostellut: TarraLeguaani    November 06, 2014
Top 10 Arvostelijat  -   Kaikki arvostelut

HÄÄKUTSU

- "hänen hihaansa tartuttiin toverillisella otteella." Oikein hyvä mielikuva tästä otteesta tulee, hyvin kirjoitettu.
- "sekä kiiltelevät Mersun avaimet etusormen ympärillä, joita hän sitten heilutteli koko ajan ilmassa niin kuin tämä avainnippu olisi ollut jokin ortodoksien suitsutusastia." :D
- "Tahattomat sivulauseet sitten paljastivat, mitä tämä ihminen oikeasti ajatteli kanssamatkaajistaan." Hieno!
- Sulla on täällä jotenkin tosi mielenkiintoisia ajatuksa alkoholistien ajatuksista, mitä ei itselle ole koskaan tullut mieleenkään, esim: "Hittoako hänen kannatti sinnitellä selvin päin hampaat irvessä, sillä eihän hän siitä kuitenkaan olisi mitään kiitosta tai kunniaa saanut miltään taholta?"
- "kaikenlaiset rahasummat hän osasi hetkessä muuttaa mielessään juomattomaksi kaljaksi." :)
- "lauloi musiikin mukana tyhjään deodoranttipurkkiin niin kuin se olisi ollut mikrofoni." Tästä ihan lopun olisi voinut jättää pois, koska se on aika itsestäänselvä asia. Eli Jarkki voisi laulaa deodoranttipurkkiin vaan, kyllä ne lukijat ymmärtää, että se on mikrofoni.
- Passiivisuuden kehto on hieno sanasommitelma!
- "Ei tarvihe rumimpia akkoja kivillä viskellä ja ihan rauhassa suan kaljani yksin juuva." :D
- "intiimit uroskosketukset" :D
- Tekstistä olisin jättänyt nuo maiskis-, rouskis-, röyh-kohdat pois... Eivät sopineet. Ne kun tulee luettua niin kuin ne lukee.

Hauska päätös, ei päästy edes häihin asti. Jotenkin se, että Jarkki olisi sinne häihin tosissaan päättänyt lähteä Joken kanssa, olisi ollut osuvampi loppu. Olet hyvä kuvailemaan ja käyttämään sanoja. Edelleen liputan loistavaa oikeinkirjoitustasi. Teksti on ymmärrettävää ja sujuvaa. Aiemmin lukemaani tekstiin verrattuna tämä oli paljon parempi, vaikka päähenkilö on sama.Tämä ei versoillut. Vaikka tekstiä oli aika tavalla taas verrattuna siihen, mitä siinä tapahtuu, oli tämä silti paljon mukavampi luettava. Aihe oli mielenkiintoinen, mistä varmasti harva on kirjoittanut.

Oliko tämä arvostelu hyödyllinen? 
10
Report this review

Kommentit

Powered by JReviews
KIRJOITA   ARVOSTELE    JULKAIS