Käyttäjätunnus:

Salasana:

Liity! Apua

Review Detail

 
 
Ratkaisu 2014-11-04 13:38:15 TarraLeguaani
Arvosana 
 
2.5
TarraLeguaani Arvostellut: TarraLeguaani    November 04, 2014
Top 10 Arvostelijat  -   Kaikki arvostelut

Huh, tämä oli raskasta luettavaa. Kertomus versoili paljon. Ei kauas, mutta joka suuntaan lähti tasaisin väliajoin omat oksansa, josta sitten pian kipitettiin juoneen takaisin ja pian lähti uusi oksa uuteen suuntaan. Välillä oli vaikea muistaa, että missä mentiin. Asiaa kylläkin helpotti se, että kokonaisuudessaan tässä tarinassa tapahtuu kovin vähän. Tekstiä on mielestäni aivan liikaa siihen nähden.

Toinen raskauttava tekijä oli monen puhujan murre. Se ei siis ole huono tai korjattava asia, mutta niissä kohti piti aina kovasti hidastaa lukunopeutta ja lukea muutamaankin kertaan sanoja, että tajusi mitä niissä lukee. Murre tietty sopi näille henkilöille, mutta koin sen lukemisen vaikeaksi.

Juoni oli aika sisällötön, hyvin hitaasti edistyvä. Tässä oli alkutilanne ja päätös, mutta tämäkin tarina on niin moneen kertaan kuultu. Täytyy myöntää, että luin tekstiäsi monena eri kertana sen pituuden ja kiinnostamattomuuden vuoksi. Siinä kohtaa, kun alettiin puhua uskonasioista, alkoi kiinto herpaantua totaalisesti. Lopussa jouduin hyppimään jo muutaman Jeesus-kappaleen yli, kun meinasi silmät imaistua päähän sisään.

Oikeinkirjoituksesta annan 10+! Se on hienoa! Harvoin saa lukea näin oikeinkirjoitettua tekstiä. Olet selvästi tarkistanut kirjoituksesi, saanut sanat ja lauseet sopimaan toisiinsa. Se on niin kohdillaan, että sitä sinun ei tarvitse enää parannella tai harjoitella.

Aihe sitten taas........ En ole lukenut kaikkia tekstejäsi, mutta saan hyvän kuvan, että jotenkin Jeesus ja usko liittyy jokaiseen. Totta kai saat kirjoittaa mistä haluat ja mikä sinut sytyttää, mutta aiheena tämä on vähän... epäsuosittu. Piilokäännyttämisen taito on vaikea ja tässäkin tämä paistoi niin hurjasti läpi, että enemmänkin naamani vain nytkähteli.

Mutta edelleen; hienoa oikeinkirjoitusta.

Oliko tämä arvostelu hyödyllinen? 
10
Report this review

Kommentit

Powered by JReviews
KIRJOITA   ARVOSTELE    JULKAIS