Käyttäjätunnus:

Salasana:

Liity! Apua

Review Detail

 
 
Luonnollinen kuolema. 2024-02-26 20:26:56 Oriodion
Arvosana 
 
3.0
Oriodion Arvostellut: Oriodion    February 26, 2024
Top 10 Arvostelijat  -   Kaikki arvostelut

Etenkin, kun Navalnyita oli pitkään pidetty vankilassa todella karmeissa olosuhteissa, tämä sen jälkeen kun hän oli juuri ja juuri selvinnyt myrkytyksestä. Eli vaikka häntä ei olisikaan ollut tarkoitus murhata juuri nyt, niin ihmehän se olisi jos sellaisissa olosuhteissa jatkuvasti pitäminen ei ennemmin tai myöhemmin johtaisi kuolemaan... Näin Venäjällä nykyään.

Oliko tämä arvostelu hyödyllinen? 
10
Report this review

Kommentit

1 kohdetta - näytetään 1 - 1
Järjestys 
Arska
February 27, 2024
Report this comment
Luultavasti tavoita oli juuri näännyttäminen hengiltä, varoittavana esimerkkinä muulle oppositiolle. Ehkä joku tekijä joka yllättäen muutti suunnitelmia tuli eteen ja ongelma päätettiin poistaa venäläiseen tapaan. Ehkä vankileiriltä ei vain löytynyt riittävän korkealla olevaa ikkunaa.

Nykyvenäjällä vaikuttaisi olevankin suuntauksena tuo järkyttävä raakuus kaikkea valtaeliittiä vastustavaa tahoa kohtaan.

Navalnyin tapauksessa mieleen nousee väkisinkin ajatus siitä että, kääntyykö tuo toiminta tekijäänsä vastaan. Nythän voi olla niin että, Navalnyi nousee toisinajattelevien marttyyriksi ja sitä kautta sankariksi, mitä hän nyt jo monien mielestä on.
Kuolleena hän on Putinin toimien tavoittamattomisa, ja koska oletettavasti Putin koki jonkinlaista pelkoa Aleksei Navalnyin nostattaman kritiikin kasvusta, hän päätti poistaa uhkan. Näin hän siis teki Navalnyistä kuolemattoman sankarin ja leimasi samalla itsensä pelkuriksi.

Ja..koska sankarit elävät ikuisesti, mutta pelkurit kokevat tuhat kuolemaa, ei herra Putin pääse koskaan peloistaan. Kammottavinta tässä on se että, pelkurit ovat pelossaan arvaamattomia.

Mitään oraakkelin taipumuksia en omaa, mutta jotenkin on sellainen kutina että, vaikka Putin on tällä hetkellä voimiensa tunnossa ja vankassa käsityksessa voittamattomuudestaan, on hänen aikansa melkoisen vähissä. Ehkä se on vain toiveajattelua, mutta silti.

Putinilla näyttäisi olevan vankka tahto palauttaa venäjälle Stalinin aikainen valtiojärjestys, ja ehkä jopa jonkinlainen maailmallinen mahtiasema. Sitä kai tahtoi hänen esikuvansa Stalin, mutta ei onnistunut. Stalin menehtyi sairaskohtaukseen työhuoneessaan. Vai oliko se sittenkään sairaskohtaus? Kuinka käy Vladimirinpojan?
1 kohdetta - näytetään 1 - 1
Powered by JReviews
KIRJOITA   ARVOSTELE    JULKAIS