Käyttäjätunnus:

Salasana:

Liity! Apua

Review Detail

 
 
Lyhyesti 2014-11-04 14:18:33 TarraLeguaani
Arvosana 
 
2.0
TarraLeguaani Arvostellut: TarraLeguaani    November 04, 2014
Top 10 Arvostelijat  -   Kaikki arvostelut

Osa III

"Tarja Halosen persoonaan, sillä hänhän on ollut kirkosta eronnut yksinhuoltajaäiti, pelkurimainen seksuaalisten vähemmistöjen puolustaja, aatteeton sosiaalidemokraatti, laiska ammattiyhdistysaktivisti ja niin edelleen." Eikö tämä siis kerro mitä kansa haluaa? Vaikka yhdistät nämä sanat ikäviin kuvailuihin, uhkuvat ne minun mielessäni silti suurta posiitivista energiaa: kirkosta eronnut, yksinhuoltaja, seksuaalisten vähemmisten puolustaja.

"Väkisinkin käy mielessä, että eikö olisi kaikkien osapuolten kannalta parasta, kun nuo raukat päästettäisiin kärsimyksistään jo äitinsä kohdussa." Niin no, näinhän ne natsit juuri ajattelivat. Mihin vetäisit rajan? Kuka on tarpeeksi vammainen? Onko vanhemmilla mitään asiaan sanottavaa?

"Kuinka hienoa olisikaan potkia ikkunoita hajalle noiden värssyjen aikana ja haistattaa pitkät koko järjestäytyneelle yhteiskunnalle!" Miten jumalatonta musiikkia! Suoraan Saatanasta.

"He olivat vähintään SS-miesten veroisia sotureita." Jotenkin tää natsismi alkaa punkea läpi...

"Laiskimmat opettajat teetättävät innokkaimmin ryhmätöitä" Tämän olen huomannut omakohtaisesti todeksi.

"Sateenkaariperheiden puolestapuhujat ja SETA-aktivistit pitäisi vaientaa ja teljetä
keskitysleireihin." Taas tuli sellanen natsiolo, miksiköhän...

"Jos World Trade Centerin onnettomuudessa ei olisi kuollut yhtään viatonta lasta, en olisi surrut pätkänkään vertaa koko murhenäytelmää." Valitat niin sen perään, että ei saisi lyödä ihmisiä samaan nippuun. Että kiihkouskovaiset saavat pahaan valoon kaikki uskovaiset. Muslimit nähdään pahoina niiden muutamien pommittajien tähden. Nyt niputat jenkit suruttomasti yhteen. Myöskin: "Nähtävästi yltiöpatrioottisetvamerikkalaiset omaksuvat sotahulluuden jo äidinmaidossa."

"Kuinkahan paljon moisen maapalasen takia on vuodatettu verta ja kannettu vihaa ja kaunaa sukupolvesta toiseen? Ja aivan turhan takia." Tai uskontojen vuoksi?! Kauheaa... Ja aivan turhaan.

"Köyhyys ei ole ihmiselle mikään ansio, mutta silti jokaisen kansanedustajan ja ministerin pitäisi kituuttaa muutamia kuukausia pelkällä peruspäivärahalla ja asumistuella." Tästä olen samaa mieltä. Jos he päättävät näistä asioista, tulisi heidän perehtyä siihen tällä tavalla. Miten muuten voi päättää mikä on tarpeeksi?

Oliko tämä arvostelu hyödyllinen? 
10
Report this review

Kommentit

Powered by JReviews
KIRJOITA   ARVOSTELE    JULKAIS