Käyttäjätunnus:

Salasana:

Liity! Apua

Review Detail

 
 
Näkymätön nuoli 2024-07-02 20:43:00 Oriodion
Arvosana 
 
1.5
Oriodion Arvostellut: Oriodion    July 02, 2024
Top 10 Arvostelijat  -   Kaikki arvostelut

Joissain aiemmissakin teksteissäsi olet fiktion kautta käsitellyt ajankohtaisia poliittisia aiheita. Tavallaan arvostan sitä, ja vaikka tässä ei varsinaisesti tuoda esiin mitään tiettyä poliittista kantaa, olen jotenkin muodostanut käsityksen että ajattelisin luultavasti monista asioista aika samansuuntaisesti kanssasi. Tämä nyt on vähän mutuilua eikä välttämättä oikeasti päde pitkälle, mutta sellainen viba on joskus tullut.

Tämä tarina on kirjoituksellisesti ihan ok, vaikka ihan ensimmäisessä kappaleessa kiinnitin huomiota vähän sekalaisiin asioihin, jotka kerrottiin samaan pötköön, eivätkä varsinaisesti liittyneet toisiinsa. Jokihaaran kokemus Oulusta (joka on tosiaan kiva kaupunki), ja hänen taustansa esiintyjänä. Molemmat toki liittyy tuohon puheeseen, jonka hän on pitämässä oululaisille, mutta aloitus ei kuitenkaan ollut vahvin mahdollinen, kun tuli heti semmoinen olo että miten nämä asiat nyt liittyvät toisiinsa.

Kokonaisuutena tässä ei ollut hirveästi sisältöä. Venäläinen salamurhaaja listi Suomen presidenttiehdokkaan, siinä kaikki. Olisin kaivannut jotain lisää. Vaikka tarina olisikin näin lyhyt, niin jonkinlainen näkökulma asiaan antaisi lukijalle enemmän mihin tarttua. Toki ottaen huomioon Venäjän nykypolitiikan tuo on ihan ajankohtainen aihe tekstille, mutta se ei varsinaisesti näyttäydy kritiikkinä tällaiselle toiminnalle, eikä oikeastaan minkäänlaisena keskustelun/ajatusten herättäjänäkään. Koska tässä ei ole mitään mikä herättäisi juurikaan mielenkiintoa, en voi antaa tämän enemmän tähtiä. Tästä ei siis ole varsinaisesti hirveästi kommentoitavaa, joskin siitä huolimatta olen näköjään ihan pitkän kommentin onnistunut jo kirjoittamaan. :D

Oliko tämä arvostelu hyödyllinen? 
00
Report this review

Kommentit

Powered by JReviews
KIRJOITA   ARVOSTELE    JULKAIS