Käyttäjätunnus:

Salasana:

Liity! Apua

Review Detail

 
 
Ranskalaisia savukkeita 2020-03-14 13:46:10 TarraLeguaani
Arvosana 
 
3.5
TarraLeguaani Arvostellut: TarraLeguaani    March 14, 2020
Top 10 Arvostelijat  -   Kaikki arvostelut

Hyvin synkkä miljöö ja tunnelma, mutta olen jotenkin tottunut, että kaikki Neuvostoliittoon liittyvä on, joten siinä mielessä tässä ei tullut mitään yllätyksiä.

Ihan mielenkiintoinen tarina. Näen, miten olet yhdistänyt otsikon siihen, mutta aika rajoilla mennään, että onko se riittävää. Eli nipin napin riman yläpuolella. Mitään yllättävää ei juonessa ollut, vaan yksityiskohdat ajoivat juuri tähän lopputulemaan, mikä on loogista ja siinä mielessä tyydyttävää, että lukija ei jäänyt ihmettelemään, mikä on turhauttavaa. Sitä ehkä eniten ihmettelin, että päähenkilö lähti takaa-ajamaan törmääjää vain jonnekin suuntaan. Tietty ymmärrän epätoivon. Mutta sitten hän vielä astelee vain jonkin talon luo koputtelemaan ovea ja astuu sisään. Luulisi sodan jälkeisen maan asukkaiden ymmärtävän jo jotain varovaisuuden, muiden itsekkyyden ja ihmisten raakuuden päälle. Ehkä etsin liikaa rationaalisuutta epätoivoisesta ja lannistuneesta päähenkilöstsä.

Kehotan lukemaan oman tekstin aina monta kertaa lopuksi eri näkkökulmia käyttäen, eli esimerkiksi yhdellä lukukerralla kannattaa yrittää bongata kaikki kirjoitusvirheet ja toisella sanat, joita käyttää liikaa ja kolmannella tekstin rytmityksen ja neljännellä tekstin soljuvuuden.

Oliko tämä arvostelu hyödyllinen? 
10
Report this review

Kommentit

1 kohdetta - näytetään 1 - 1
Järjestys 
Sisyphos
May 17, 2020
Report this comment
Kiitoksia arvostelustasi. Otsikon valitseminen oli hyvin vaikeaa ja olen samaa mieltä kanssasi, että se voisi olla parempi. Päähenkilön päätön lähteä takaa-ajoon ja vieraaseen oveen koputtelu johtuu mainitsemistasi epätoivosta. Ehkä tätä tulisi korostaa enemmän tekstissä, jos tämä jäi hieman epäselväksi? Ehdotuksesi tekstin tarkastelusta monesta eri näkökulmasta on erinomainen ja aijon hyödyntää sitä tulevaisuudessa.

Uusia tarinoita on tulossa pian lisää, jotka toivottavasti ovat entistä parempia.
1 kohdetta - näytetään 1 - 1
Powered by JReviews
KIRJOITA   ARVOSTELE    JULKAIS