Käyttäjätunnus:

Salasana:

Liity! Apua

Review Detail

 
Max Hot
 
Max 2019-08-14 19:04:45 Vääpeli Y.
Arvosana 
 
4.0
Vääpeli Y. Arvostellut: Vääpeli Y.    August 14, 2019
Top 50 Arvostelijat  -   Kaikki arvostelut

Muutamia pienen pieniä asioita :pilkut konjunktioita ennen, päinvastoin ei päin vastoin

Muutama vähän isompi, mutta vieläkin pieni asia: "Rakettimaisesti pörssiin listautunut" tämä ei mielestäni oikein tarkoita mitään. Pörssiin listaudutaan tai ei listauduta, rakettimaisesti voidaan nousta, muttei listautua. Ajatusvirhe?

Eikö nopeasti rikastuneen yrityksen tähtityöntekijä kulkisi jollain muulla kuin bussilla? Vai etkö halunnut tehdä stereotypista "musta puku-musta audi"-tyyppiä? Jos asia on niin, ymmärrän hyvin. Tämän voisi ehkä selittää lauseella tai parilla. Ajatusmaailma/ideologia, auto korjaamolla yms.


Muuten puhutteleva ja ajatuksia herättävä tarina! Rakkaus on kinkkinen asia ja siitä kerrot hienon korkealentoisesti. Suklaa oli hauska osa tarinaa, symboloitko sillä yhden illan suhteita? Kaiken kaikkiaan hieno tarina, korkealentoinen, mutta ainakin vielä tämän lukijan ymmärryksen rajoilla (ainakin luulen niin).

Oliko tämä arvostelu hyödyllinen? 
10
Report this review

Kommentit

1 kohdetta - näytetään 1 - 1
Järjestys 
T.Johan
September 11, 2019
Report this comment
Hei!

Suurkiitos arvostelustasi ja kommenteistasi! Arvostan todella. Tosiaan tuo oli liian nopeasti ajateltu ja kirjoitettu tuo "rakettimaisesti listautunut". Niinpä tosiaan, eihä se listautuminen ole muuta kuin ilmoittamista ja menestys sitten sen jälkeen, jos menestyy.

Tämä novelli on laajennus "yhden hengen yritys" -nimisestä runomaisesta tai tiivistetystä tekstistä. Eräs fellow writer kehoitti laajentamaan sitä. Se on myös täällä. Mulle ei edes tullut mieleen kysyä itseltäni miksi menestyvä myyntiedustaja kulkee bussilla....jotenkin se tuli automaattisesti, ehkä oletin tyypin olevan vaatimaton, hänelle riitti kun sai olla naisten kanssa tekemisisssä ja tuntea olevansa hyödyksi. Ei mikään playeri, mutta tavallaan pyörittelee naisia. No, yhtä allegoriaahan koko tarina on.

Ja kyllähän siinä viitataan yhden yön suhteisiin, suklaalla piti olla suurempikin rooli, mutta en saanut lopetettua tarinaa kyllin ... vaikuttavasti - omasta mielestäni.

Vielä on tehtävä töitä, jotta tarinan lähde jalostuu tarpeeksi realistiseen maailmaan, jotta lukijan ei tarvitsisi kuin lukea eikä "yrittää ymmärtää" niin kuin runojen kohdalla joskus on.

Kiitos :)
1 kohdetta - näytetään 1 - 1
Powered by JReviews
KIRJOITA   ARVOSTELE    JULKAIS