Käyttäjätunnus:

Salasana:

Liity! Apua

Review Detail

 
 
Musta tähti 2019-02-24 15:15:25 TarraLeguaani
Arvosana 
 
2.0
TarraLeguaani Arvostellut: TarraLeguaani    February 24, 2019
Top 10 Arvostelijat  -   Kaikki arvostelut

"Epilogi eli jälkinäytös on kirjan, elokuvan, videopelin tai muun teoksen lopussa oleva varsinaisesti juoneen liittymätön kohtaus, jossa kerrotaan jotain esimerkiksi päähenkilöiden elämästä varsinaisen tarinan tapahtumien jälkeen. Epilogissa voi olla myös loppupaljastus tai käänne joka voi viitata jatko-osaan. Kirjallisuudessa epilogi tarkoittaa myös jälkisanoja." Tarkoititko prologia?

Todella tiivistetty tapahtumien kerronta. Taidat olla kovin nuori? Mieleeni tulee koulussa kirjoitetut tarinanpätkät, tällaisia minäkin kirjoitin aikoinaan, täynnä tapahtumaa ja nopeasti eteenpäin :)

Tarvitaan kuitenkin lihaa juonen ympärille, jotta se muodostuu kulkevaksi ja eläväksi tarinaksi. Oikeinkirjoitus on aika hyvää, plussapisteitä siitä! Saat aikaan alun ja ihan pientä taustaa, herätät mielenkiinnon, mutta jätät vielä kovin auki, mitä tuleman pitää. Myös genre jää epäselväksi. Onko kyse jännäristä, kun pakoillaan poliisia tai estetään ystävää tekemästä enempää rikoksia? Vai onko kyse draamasta, kun painiskellaan syyllisyyden- ja oikeudentunnon kanssa enimmäkseen pohtien? Vai komediaan taittavasta hassujen sattumusten ketjusta?

Oliko tämä arvostelu hyödyllinen? 
00
Report this review

Kommentit

Powered by JReviews
KIRJOITA   ARVOSTELE    JULKAIS