Käyttäjätunnus:

Salasana:

Liity! Apua

Review Detail

 
 
Jatko osa tekstiin "Pelko tulee pimeästä" 2018-03-11 08:05:41 TarraLeguaani
Arvosana 
 
3.0
TarraLeguaani Arvostellut: TarraLeguaani    March 11, 2018
Top 10 Arvostelijat  -   Kaikki arvostelut

Ostos-tv:den -> ostos-tv:n.

Tämä oli tyyliltään vähän erilainen kuin ensimmäinen osa. Ehkä vähän nopeammin kirjoitettu, eikä niin moneen kertaan tarkistettu?

Repliikkien johtolauseiden merkitsemiseen on ihan omat sääntönsä, tässä vaihtelet eri merkintätapoja, joka jo kertoo, että kannattaa tarkistaa oikea tapa jostain. Täältä löytyy: http://www.kirjoittaja.fi/keskustelu/6-Tarinointi/84-kieliopillisia-ohjeita

Vielä en saanut tarttumapintaa tähän osioon. Päähenkilö esiteltiin, mutta miten pappa ja autiotalo liittyivät asiaan? Voisin kuvitella, että otetuissa kuvissa paljastuu jotain erikoista myöhemmin, mutta se olisi ehkä tarvinnut saada jo tähän pätkään mukaan, koska nyt sen liittyminen juoneen ei selvinnyt, ja lukijan mieli jäi epävarmaksi. Päätapahtumapaikkahan pitäisi olla siellä Mänttä-Vilppulassa, missä oli tapahtunut kaksoismurha ja mistä päählö on kotoisin. Matkakin sinne on jo tiedossa, miksi päählö eksyi tässä kohtaa autiotalolle? Jos sielläkin on jotain aavemaista toimintaa, niin eikö se ole jo vähän epäuskottavaa?

No, juoni on keksen, joten en lukijana tiedä, mihin tämä kaikki on johtamassa. Tässä kohtaa lukemista on vain sellainen olo, että tuo autiotalokäynti olisi voitu jättää välistä, mutta ties vaikka sillä olisi suurikin merkitys.

Hiomista teksti kaipaa, samanlaista loppuun asti ajateltua tyylikkyyttä kuin ensimmäisessä osassa. Muuten kyllä helposti luettavaa ja mielenkiintoista.

Oliko tämä arvostelu hyödyllinen? 
00
Report this review

Kommentit

Powered by JReviews
KIRJOITA   ARVOSTELE    JULKAIS