Käyttäjätunnus:

Salasana:

Liity! Apua

Review Detail

 
 
Let's play Baseball I 2018-01-28 09:23:12 TarraLeguaani
Arvosana 
 
2.5
TarraLeguaani Arvostellut: TarraLeguaani    January 28, 2018
Top 10 Arvostelijat  -   Kaikki arvostelut

Hurjan lyhyt, tässä ei oikeastaan ehditä kertoa paljon mitään. Hyvä puoli on se, että hyppäät suoraan toimintaan. Se herättää kiinnostusta. Et jätä kuitenkaan lyhyessä tekstissäsi mitään pientäkään koukkua, mikä jäisi kiinnostamaan. Yläluokkainen Niles on myöhässä töistä ja sitten joku random rampage hakkaa pesismailalla auton ikkunoita rikki. Mikä tekee tästä tekstistä kiinnostavan? Mikä saa lukijan haluamaan kuulla, mitä ihmettä sitten tapahtuu? Näin lyhyessä pätkässä on todella vaikea saada aikaan sellaista, mikä herättää mielenkiinnon.

Alkuvirkkeet ovat ihan hyviä, olet selvästi lukenut kirjoja, koska tiedät, miten teksti kannattaa aloittaa. Taksihomojen masturboiminen ei sopinut tekstiin ja se erosi selkeästi muusta kerrontatavasta. Muutoin olet looginen ja hyvin etenevä. Osaat kertoa sopivasti lisäinfoa novellin maailmasta, ujutat väliin tietoa, et liikaa, etkä liian vähän.

Kirjoitusvirheitä saisi helposti karsittua. Juonesta ei kykene arvioimaan mitään, koska jätät sen täysin avoimeksi. Genre ei myöskään paljastu, tämä voi johtaa ihan mihin vain.

Tässä on ehdottomasti potentiaalia, nyt vain kärsivällisyyttä, harjoittelua ja tarkkaa harkintaa, mitä haluat tekstiltä ja miten lukija sen näkee.

Äläkä anna omalle tekstillesi arvosanoja.

Oliko tämä arvostelu hyödyllinen? 
10
Report this review

Kommentit

Powered by JReviews
KIRJOITA   ARVOSTELE    JULKAIS