Käyttäjätunnus:

Salasana:

Liity! Apua

Review Detail

 
 
classic krime 8 2017-07-23 15:40:10 TarraLeguaani
Arvosana 
 
3.5
TarraLeguaani Arvostellut: TarraLeguaani    July 23, 2017
Top 10 Arvostelijat  -   Kaikki arvostelut

Muiden mielestä Alician käyttäytyminen ja pukeutuminen on sopimatonta ja mautonta. Sinun tarvitsee selittää miksi.

Komissaarin ja Leopoldin olisi haastateltava kaikkia murhan aikana paikalla olleita, ei ole uskottavaa tutkimista, jos niin ei tehdä. Sen voi myös tehdä nopeasti mainiten, eli vaikka sanoa, että iltapäivällä jututettiin myös tätä ja tuota, mutta heillä ei ollut mitään tärkeää tai mielenkiintoista kerrottavaa.

Sijoittaisin tuon Alician tuoksuharrastuksen mainitsemisen paljon aikaisempaan kohtaan. Olet hyvin ymmärtänyt, että pikkutietoja, jotka ovat tärkeitä loppuratkaisun kannalta, on esitettävä etukäteen siellä täällä, mutta niitä ei voi koota ihan loppuun. Tuo taikuriapulaisuus ja illuusio-käsite tuli sitten taas hienosti ripoteltuna ajoissa.

Juoni oli hyvä, osasit vetää sen yhteen ja saada pääteltyä oikeat langat. Tuo väen kerääminen samaan huoneeseen, kun kerrottiin kuka on murhaaja, oli vähän liian herculepoirot-maista. Eli liian kliseistä. Oli hyvä, että käänsit alussa huomion pois oikeasta kohteesta, Edithistä, etkä tuonut heti sitä esille, että hovimestari oli väärä kohde. Kaksintaistelu oli myös hyvä lisä juoneen.

Oliko tämä arvostelu hyödyllinen? 
00
Report this review

Kommentit

Powered by JReviews
KIRJOITA   ARVOSTELE    JULKAIS