Käyttäjätunnus:

Salasana:

Liity! Apua

Review Detail

 
 
Kauneus on katsojan mielessä 2017-03-12 12:36:11 Jästipää
Arvosana 
 
4.0
Jästipää Arvostellut: Jästipää    March 12, 2017
Top 10 Arvostelijat  -   Kaikki arvostelut

Olipas karmea tarina... :) Mutta ilman muuta hyvällä tavalla. Selvästi osaat kyllä kirjoittaa ja hyvin. Kieliopillisia ongelmia ei ole ja hallitset tunnelman luonnin ja henkilöiden kuvaamisen uskottavasti. Pidin tarinasta kovasti.

Mutta kun täällä on hyvä antaa myös sitä rakentavaa palautetta, niin pari asiaa, jotka tarinassa minua hieman häiritsi... Ensimmäisessä kappaleessa kuvaat tyttöä. Tässä kohtaa tarinaa hänet esitellään ensimmäisen kerran. Sitten kun Antti tulee kuvaan mukaan ja hän huomaa tytön, tyttö tavallaan esitellään toisen kerran, nyt tietenkin Antin näkökulmasta. Henkilökohtaisesti pitäisi enemmän, jos tuo eka esittelyn jättäisi kokonaan pois. Minusta se on turha. Tarinan kannalta riittäisi, että tyttö esitellään vasta kun Antti hänet näkee?

Antin nimeä toistetaan todella paljon tekstissä, kuten myös sanaa tyttö. Voisiko näiden sijaan käyttää enemmän pronomineja tai jotain kiertoilmauksia?

Mutta hyvä tarina, pidin tästä. Ehkä olisi voinut olla pidempi? Mutta hyvä oli näinkin! :)

Oliko tämä arvostelu hyödyllinen? 
20
Report this review

Kommentit

1 kohdetta - näytetään 1 - 1
Järjestys 
Vääpeli Y.
March 12, 2017
Report this comment
Kiitos palautteesta! Laajensin tämän raapaleesta hieman pidemmäksi tekstiksi ja olet oikeassa, vieläkin voisi luoda enemmän jännitettä ja tunnelmaa, jotta kliimaksi olisi parempi. Persoonapronominien käyttöön täytyy myös kiinnittää huomiota! Ja kyllä, ensimmäisen kuvailun voisi jättää pois ja laajentaa kuvailua Antin näkökulmasta. Kiitos huomioista!
1 kohdetta - näytetään 1 - 1
Powered by JReviews
KIRJOITA   ARVOSTELE    JULKAIS