Käyttäjätunnus:

Salasana:

Liity! Apua

Review Detail

 
 
Kannibal, koira joka tappoi kaiken mahdollisen OSA 1 2016-08-05 14:51:36 TarraLeguaani
Arvosana 
 
1.0
TarraLeguaani Arvostellut: TarraLeguaani    August 05, 2016
Top 10 Arvostelijat  -   Kaikki arvostelut

"Jättiläismäinen tanskandoggi, joka oli juuri syömässä laboratorion nuorta valvojaa." Huomaatko, että tämä virke on kesken.

Tarina jää ilmaan, sillä ei ole loppua, sillä ei ole jatkoa. Miksi olet laittanut tämän tänne? Tänne kannattaa laittaa esille vain täysin valmiita, lähes loppuun hiottuja tekstejä, koska näitä ei saa enää muokattua täällä.

Juonen alku on suhteellisen selvä, geenimuunneltu koira tappaa vartijansa ja karkaa. Mutta mitä sitten? Jos koira on ollut kaksi vuotta pakosalla, eikä ole (kait?) tappanut ketään muuta tai tehnyt mitään pahaa (muuten olisit varmaan maininnut sen?), miksi sitä vielä etsitään? Kuinka yleisesti virkavalta tai kansa tietää koirasta, sen geenimuuntelusta tai mitä se on mahdollisesti aiheuttanut?

Mainitsemasi vuosiluku hämmentää. Laboratoriot olivat tuohon aikaan ehkä hieman erilaisia kuin nykyään, saati mahdollisuudet geenimuunteluun kuulostavat hyvin utopistisilta.

Kuulostaa myös hyvin koomiselta, että labran valvoja toruu koiraa tuhmaksi, kun se on juuri pureskellut tämän henkilön luut murskaksi :D

Tekstin lyhyys myös vaivaa. Jos minä saan parissa minuutissa enemmän sanoja palautteeseeni, on se vähän nurinkurista.

Oliko tämä arvostelu hyödyllinen? 
00
Report this review

Kommentit

Powered by JReviews
KIRJOITA   ARVOSTELE    JULKAIS