Käyttäjätunnus:

Salasana:

Liity! Apua

Review Detail

 
 
Ketunpoikia ja puolikesyjä susia 2013-08-21 05:55:54 Alapo80
Arvosana 
 
4.0
Alapo80 Arvostellut: Alapo80    August 21, 2013
#1 Arvostelija  -   Kaikki arvostelut

Hei Joon!

Nyt on pakko sanoa, että tuo mitä kirjoitit vie mukanaan tunnelmaan ja pohdintoihin. Olet varsin lahjakas kirjoittaja! :D Kuitenkin se mikä mielestäni puuttui, oli juoni. En saanut millään kiinni novellin tarkoituksesta, eli siitä mitä halusit kertoa.

Kirjoitat: "Mustan eläimen silmät olivat meripihkaa, viikset punottu siitä viisaudesta, joka saa piippua polttavat vanhat miehet vaikenemaan yksinäisestä illasta toiseen. Pystyyn nostetut korvat värähtivät pelonsekaisen uteliaisuuden merkiksi, saaden kulkijan ottamaan pari harkittua askelta taaksepäin.".
Nämä virkkeet ovat niin taitavasti kirjoitettuja, että teksti suorastaan soljuu lukijan tajuntaan. Todella vaikuttavaa!
Ja kuitenkin samaan aikaan jouduin miettimään että miksi. Jonkinlaisesta kärsimyksestä tai piinasta lienee kysymys. Ehkä suru, kaipaus tai piina. Mielestäni on todella erikoista että jokin noin hyvin kirjoitettu jää lukijalle (siis minulle) täysin vaille tarkoitusta.

Ainoa kirjoituksellinen juttu, joka pisti silmään oli sana "pelle". Se ei mielestäni sopinut Sinun kirjoitustyyliisi, eikä tilanteeseen, lainkaan.

Annan arvosanan 4 siitä, että tapasi kirjoittaa on huikean tunnelmallinen, ja teksti erinomaista. Iso miinus tulee kuitenkin siitä, että mielestäni juoni ja novellinen tarkoitus puuttuivat.

Kiitos ajatuksia herättävästä kirjoituksesta!

Oliko tämä arvostelu hyödyllinen? 
00
Report this review

Kommentit

Powered by JReviews
KIRJOITA   ARVOSTELE    JULKAIS