Käyttäjätunnus:

Salasana:

Liity! Apua

Review Detail

 
Sanni Hot
 
Sanni 2015-04-06 12:26:36 Jästipää
Arvosana 
 
2.5
Jästipää Arvostellut: Jästipää    April 06, 2015
Top 10 Arvostelijat  -   Kaikki arvostelut

Tässä tarinassa oli ainakin menoa ja meininkiä. Loppu jäi avoimeksi, mutta se on minusta ihan ok tällaisessa tarinassa. Juonellisesti kannattaisi ehkä enemmän luoda tälle pituutta lisää ja tuoda isää tarinassa enemmän esille ennen kuin paljastuu murhaajaksi. Isä on kyllä tässä tarinassa hulvattoman ja ihanan sekopäinen hahmo! Tapahtumat kuitenkin tulevat ehkä liian nopealla syklillä ja selittämättä. Tähän kannattaisi minusta panostaa lisää.

Edelliset kommentoijat ovatkin jo antaneet palautetta tietyistä ristiriitaisuuksista sekä kieliopillisista haasteista. Oikolukua siis kannattaa harrastaa ja vaikka tylsältä vaikuttaakin, niin oma teksti kannattaa aina lukea muutaman kerran läpi ja vaikka ihan ääneen lukien, sillä silloin itsekin huomaa niitä kirjoituksellisia virheitä. Vielä parempi olisi, jos voi antaa tekstinsä jollekin "luottolukijalle" arvioitavaksi, joka osaa ja uskaltaa antaa rehellistä palautetta.

Päähenkilön ikä hämäsi minuakin ja se on ehkä suurin ongelma tekstissä. Alussa päähenkilö ja äiti molemmat keskustelevat ja toimivat kuin tyttö olisi teini-ikäinen. Tämä murentaa hieman tarinan uskottavuutta, kun paljastetaan, että kyse onkin 30 vuotiaasta naisesta. Sekin tietenkin mietityttää, miksi sen ikäinen vielä kotonaan ylipäätään asuu. Itse muuttaisin tarinaa niin, että päähenkilö on nuorempi, esim. 18 vuotias.

Nyt annoin vain 2,5 tähteä pääasiassa kirjoituksellisista haasteista ja noista tekstin ristiriitaisuuksista johtuen. Tässä on ainesta kyllä hyvään jännitystarinaan, kun tätä hieman muokkaa ja korjailee. Kiitoksia!

Oliko tämä arvostelu hyödyllinen? 
20
Report this review

Kommentit

Powered by JReviews
KIRJOITA   ARVOSTELE    JULKAIS