Käyttäjätunnus:

Salasana:

Liity! Apua

Review Detail

 
 
Pelastus 2 2014-10-30 18:34:39 liskomies
Arvosana 
 
3.5
liskomies Arvostellut: liskomies    October 30, 2014
Top 50 Arvostelijat  -   Kaikki arvostelut

Hyvin kerrottu tarina, pääosin hyvällä ja sujuvalla kielellä. Pisteet siitä. Juonenkuljetus ja tapasi luoda tuntemattoman pelkoa on loistava. Elokuvamainen kerrontatyyli sopii tähän novelliin erinomaisesti. Sankarin aseistautuminen pönttöharjalla väänsi vinkeän virneen ainakin tämän lukijan naamalle. :D

Muutama pikku juttu pisti silmään:

"Normaalisti vilkasliikenteinen katu talon edessä oli nyt liikkumaton." Kuinka katu voi olla liikkumaton? Toimisiko jokin muu sana, esim. eloton, kuollut, autio jne paremmin?

"Pehmeät tossunpohjat ottivat vastaan terävät yksittäiskappaleet ja rutisivat niiden alla." Kengänpohjat rutisivat yksittäiskappaleiden alla...?

Sitten se tarinan sisältöpuoli: Ei erityisen omaperäistä ainakaan näin pitkän linjan spefi-genren suurkuluttajan silmin. Night of the living dead, Residen evil, The Walking dead, jne...

Hyvin kerrottua tarinaa, (mahdolliseen) seuraavaan episodiin jää kaipaamaan jotain omaperäistä, tai ainakin tuoretta näkemystä vanhaan teemaan.

Oliko tämä arvostelu hyödyllinen? 
20
Report this review

Kommentit

3 kohdetta - näytetään 1 - 3
Järjestys 
TarraLeguaani
October 30, 2014
Report this comment
No tämä oli juuri se mitä ajattelin, että tää on aika kuultu juttu. Walking Dead -fanina mietinkin hetken, että kannattaako tätä edes laittaa tänne. Mutta aina on muita, jotka eivät ole niitä katsoneet :) Myös muut hyvät zombikimarat ja Resident Evilit ja muut kuuluvat niihin, mitä itsekin katson :D Hämmästyin, että osaan kirjoittaa jännääkin juttua, koska se on v-a-i-k-e-a-a.

Ja tuo kengänpohjat kappaleiden alla on näköjään pieni brainfart :)
In reply to an earlier comment
liskomies
October 31, 2014
Report this comment
Meillä on näköjään samansuuntainen leffamaku :D

Aina kannattaa laittaa, kuten muidenkin kommenteista näkyy. :)

Jännityksen kirjoittamisessa on kieltämättä omat haasteensa, ja taitaa olla niin että on myös jossainmäärin lukijakohtaista, mikä koetaan jännittäväksi. Itseeni tehoaa enemmän juuri kuvailemasi kaltainen vaaniva tuntematon uhka kuin suorasukainen veriroiskeilla mässäily.

brainfarteja nyt sattuu kaikille... :)
In reply to an earlier comment
TarraLeguaani
October 31, 2014
Report this comment
Samoin, minäkin pidän paljon enemmän tuntemattomasta ja kasvottomasta vaarasta :) Ja splättärielokuvat jäävät katsomatta.
3 kohdetta - näytetään 1 - 3
Powered by JReviews
KIRJOITA   ARVOSTELE    JULKAIS