Käyttäjätunnus:

Salasana:

Liity! Apua

Review Detail

 
 
Pelastus 2 2014-10-29 18:26:42 Jästipää
Arvosana 
 
5.0
Jästipää Arvostellut: Jästipää    October 29, 2014
Top 10 Arvostelijat  -   Kaikki arvostelut

Tässä oli imua! Hyvin elokuvamainen rakenne kuvauksessa, paljon yksityiskohtia, mutta ei mielestäni liikaa kuitenkaan. Juoni oli tiivis ja piti lukijan otteessaan. Tietenkin, kun tämä oli osa laajempaa kokonaisuutta, jäi paljon kysymyksiä auki, mutta oletan, että myöhemmin saan lukea vastauksia jatko-osien muodossa. Hyvin kirjoitettua tekstiä, enkä huomannut mitään kirjoitus- tai kielioppivirheitäkään. Pidin kovasti tästä ja jännityksellä odotan jatkoa... :)

Oliko tämä arvostelu hyödyllinen? 
10
Report this review

Kommentit

3 kohdetta - näytetään 1 - 3
Järjestys 
TarraLeguaani
October 29, 2014
Report this comment
Mitä kysymyksiä jäi auki? Saatan tehdä jatko-osan ja ujuttaa sinne vastauksia, jos ne sinne sopivat. Vähän pelkäsin, että tämä on hieman liian 'nähty' tällainen juoni.

- Walking Dead -fani
In reply to an earlier comment
Jästipää
October 30, 2014
Report this comment
No tietenkin se, että mikä/kuka seurasi päähenkilöä. Mitä on oikeasti tapahtunut kaupungissa, onko kyse ebolasta vai jostain muusta? Mitä talossa oli tapahtunut, missä päähenkilö kävi. Mitä päähenkilölle oli tapahtunut, kun hän heräsi alussa, oliko kyse pelkästä sairaudesta. Mitä oli tapahtunut gorillalle?

Mutta toivottavasti tämä ei ole taas yksi zombie juttu lisää, vaan jotain ihan muuta... :) Kauhujutuista kyllä sinänsä tykkään ja fantasiasta ja scifistä, no melkein mistä tahansa kirjallisuudesta, ei sen puoleen, mutta zombiehin on kyllä hieman kyllästynyt...
In reply to an earlier comment
TarraLeguaani
October 31, 2014
Report this comment
Joo ei oo zombijuttu :) Vaikka tykkäänkin sellasia katsella, eivät ne kirjoitelmiini päädyn. Tykkään zombeista enemmän tuntemattoman pelosta.

Eikä minulla ole tässä kohtaa hajuakaan, mitä seuraavaksi kirjoitan :D Ne vain tulee jostain kun oikea aika tulee.
3 kohdetta - näytetään 1 - 3
Powered by JReviews
KIRJOITA   ARVOSTELE    JULKAIS