Käyttäjätunnus:

Salasana:

Liity! Apua

Review Detail

 
 
Pelastus 2 2014-10-29 16:37:26 Sanaseppo
Arvosana 
 
4.5
Sanaseppo Arvostellut: Sanaseppo    October 29, 2014
Top 500 Arvostelijat  -   Kaikki arvostelut

Kiehtova lähtökohta, jolle on rakennettu jännittävä tarina. Käytät erinäisiä keinoja, kuten kappaleiden pituuden vaihtelua ja päähahmon tunteiden kuvailua erittäin tehokkaasti. Ensiksimainittu luo hätäisen tunnelman, kuin pikaleikkaukset kauhuelokuvassa konsanaan – jälkimmäinen auttaa eläytymään kertojan tuntemaan kauhuun ja yksinäisyyteen erinomaisesti. En pikaisella syynäyksellä löytänyt kieliasusta moitittavaa, siitä peukku ylös.

Nyt kun sarja on päässyt jo toiseen osaansa (ja jatkoa on luvassa, oletan) olisi kuitenkin kiinnostavaa perehtyä päähahmoon hiukan syvällisemmin – ellet pidä häntä hämärässä tarkoituksella. Hänhän ilmeisesti aiheutti koko Ebola-epidemian tappaen perheensä ja lamauttaen yhteiskunnan. Hepun luulisi räytyvän syyllisyydessä tai ehkä keksivän tekosyitä puolustuksekseen tai jotain tämän suuntaista.

Oliko tämä arvostelu hyödyllinen? 
10
Report this review

Kommentit

1 kohdetta - näytetään 1 - 1
Järjestys 
TarraLeguaani
October 31, 2014
Report this comment
On vaikea saada tekstiin riittävästi tapahtumia, päähenkilö ja jokin juttu. Pidän myös tärkeänä, etteivät tekstit ole liian pitkiä, että ne jaksaa lukea. Se on pääsyy, miksi henkilöön ei ole syvennytty.
1 kohdetta - näytetään 1 - 1
Powered by JReviews
KIRJOITA   ARVOSTELE    JULKAIS