Käyttäjätunnus:

Salasana:

Liity! Apua

Review Detail

 
 
Siinä he sitten seisoivat - a.k.a. Jäähyväiset 2014-09-01 19:00:21 TarraLeguaani
Arvosana 
 
3.5
TarraLeguaani Arvostellut: TarraLeguaani    September 01, 2014
Top 10 Arvostelijat  -   Kaikki arvostelut

Olet keksinut hienoja nimiä hahmoillesi, pidän niistä. Olen lukenut aikoinaan hyvin paljon fantasiakirjallisuutta, jotkut onnistuvat nimissä, jotkut eivät.

"...alta aikayksikön." Käytä jotain muuta sanontaa, mieluusti itse keksimääsi. Tämä on niin ajan kulauttama lausahdus.
Tytön pyyntö siitä, missä kohtaa hän halusi miehen hänet muistavan, oli todella runollinen. Hienoa työtä!
"...tytön päähän pälkähti aivan pähkähullu idea." Päähän pälkähti pähkähullu - nyt on liikaa päpäpäpäpä!
"..suu apposen auki." Ei sovi tekstisi tyyliin. Muutamalla näppäimistön painalluksella vaihdat tämänkin nopeasti :)
"Lohikäärme laskeutui siivenisku toiselta lähemmäs maankamaraa." Jouduin lukemaan tämän lauseen muutamaan kertaan, se on hieman epäselvä. Haet varmaan 'siiveniskusta toiseen', mutta en oikein tiedä sopiiko sekään. Käyttäisin jotain muuta ilmaisua.
"Niin paljon voimaa, viisautta ja ylpeyttä Oíche Réaltasta säteili." Hieno kuvailu!

Tarina oli soljuva. Se ei pysähdellyt tai jumittanut. Kirjoittamisesi on ihan hyvää. Juoni on mielenkiintoinen, loppu on mitäänsanomaton. En ymmärrä missä välissä vastavihitty pari ehti laittaa lapsen alulle? Ei sota odota yhden lemmenkeisarin seikkailuja... Loppu olisi muutenkin saanut olla paljon pidempi, se oli hieman puutteellinen aikaisempaan kuvailuusi ja sanailuusi verrattuna.

Pidin silti tarinastasi, juonestasi ja kirjoitusotteestasi :)

Oliko tämä arvostelu hyödyllinen? 
20
Report this review

Kommentit

2 kohdetta - näytetään 1 - 2
Järjestys 
~DREV~
September 08, 2014
Report this comment
Kiitos palautteesta! Arvostan sitä todella. Hyvä että jostakin saa rakentavaa kritiikkiä, kun perheenjäseniltä tulee sellainen: "Juu, tosi hieno, kiva moi!" *huoh*

"Lohikäärme laskeutui siivenisku toiselta lähemmäs maankamaraa."
Tämä oli vähän kuin askel askeleelta, mutta "siivenisku siivensikulta" olisi ollut hieman... omituinen, niin korvasin toisen "siivenisku"- sanan sanalla toinen.


'En ymmärrä missä välissä vastavihitty pari ehti laittaa lapsen alulle? Ei sota odota yhden lemmenkeisarin seikkailuja...'

Tyttö veti syvään henkeä ja aloitti selityksensä. Hän kertoi yhteisön tavoista, siitä, miten kihlaus olisi toisen kuollessa hyödytön, kertoi sen, että Draochra oli ainoa nyt saavutettavissa oleva, valtuudet vihkimiseen omaava henkilö, ja lopetti viittaamalla joihinkin henkilökohtaisiin syihin, jotka saivat nuorenparin punastumaan.

^tuossa. Yläpuolella. Lapsen saaminen oli yksi niistä syistä, minkä takia tytöllä oli niin kova kiire naimisiin. ^.^ Jos oli hieman vaikeaselkoinen, pyydän anteeksi.

Enkä yritä vakuutella, että tarinani olisi enemmän kuin 3.5 pisteen arvoinen! Yritin selvittää epäselvyyksiä. :D Eh... Juu.

Kiitos vielä palautteesta!

~DREV~
In reply to an earlier comment
TarraLeguaani
September 17, 2014
Report this comment
Ymmärsin kyllä, että he viittasivat haluavansa pelehtiä vielä hippasen ennen, mutta jos mies oli lähdössä jo haarniskat päällä ennen vihkimistä, niin miten he saivat sitten yhtäkkiä aikaa käydä vielä vähän 'takas kodin puolella'? Tuskinpa koko sotajoukko jäi odottelemaan, että annetaan niiden nyt vähän naiskennella, eiköhän me sen verran voida odottaa... Vaikka eihän se nyt kauaa vie se eka kerta :D
2 kohdetta - näytetään 1 - 2
Powered by JReviews
KIRJOITA   ARVOSTELE    JULKAIS