Käyttäjätunnus:

Salasana:

Liity! Apua

Review Detail

 
 
Yhteys hukassa | 7. 2020-05-10 23:00:53 Oriodion
Arvosana 
 
3.0
Oriodion Arvostellut: Oriodion    May 11, 2020
Top 10 Arvostelijat  -   Kaikki arvostelut

Luin kaikki 7 tähän astista osaa enkä jaksanut arvostella jokaista erikseen niin tämä on jonkinlainen yhteenveto niistä.

Aihe ei ole itselleni kovin kiinnostava kun en hevosista mitään ymmärrä, mutta teksi itsessään on ihan ok-tasoista. Alku oli ehkä vähän tylsähköä, ja joissain luvuissa on vähän turhan paljon kohtauksia missä ei varsinaisesti tapahdu mitään, mutta mielestäni tarina on parantunut edetessään. Ja vaikuttaa siltä että nyt se vasta on oikeasti kunnolla alkamassa.

Hahmot on ihan hyviä, ja ehkä mielenkiintoisinta on noiden tyttöjen väliset suhteet. Ja tietty tuo susi-homma, vaikka siitä olisin kyllä kaivannut lisää infoa. Nyt tarinassa tuodaan esille tuollainen koko Kiiran elämän mullistava tieto, mutta sitä ei hirveästi käsitellä. Varmaan Kiira kuitenkin kävi asiaa läpi aika paljon enemmänkin kuin vain totesi itsekseen että "Jaha, minä olen siis puoliksi susi. Cool."

Ehkä hauskin yksityiskohta oli kun Kiira pohti että olisi voinut mainita kavereilleen että on susi, ja samantien Kristiina huutaa "Susi!" Hetken jo luulin että jaha, nytkö Kristiina on joku ajatustenlukija. :D

Oliko tämä arvostelu hyödyllinen? 
00
Report this review

Kommentit

Powered by JReviews
KIRJOITA   ARVOSTELE    JULKAIS