Käyttäjätunnus:

Salasana:

Liity! Apua

Review Detail

 
 
Vampyyrien Juoksu - Luku 1 (Final Mix) 2020-01-16 07:26:16 L.R
Arvosana 
 
4.0
L.R Arvostellut: L.R    January 16, 2020
Top 50 Arvostelijat  -   Kaikki arvostelut

Kuvailu on hyvää ja hahmot vaikuttavat mielenkiintoisilta.
Dialogi on keskivertoa. Juoni rakentuu mielenkiintoisesti mutta minun mielestäni hyvin ennalta-arvattavasti tosin sen näkee vasta seuraavissa osissa.

Tämä osa herätti minulla pari toisiinsa liittyvää kysymystä joihin kaipaisin vastausta.

Mainitset että Aaron, Josh ja Joshin kaverit ovat rikkaita. Miten?
Mainitset että nopeimmat kulkuvälineet ovat hevoset joka tarkoittaa ettei tegnologia ole kovin kehittynyttä joka rajoittaa mahdollisisa töitä. Mitä sellaisia töitä tässä kaupungissa siis on jotta ihmiset voivat tulla rikkaiksi ottaen huomioon kuinka köyhää suuri osa keskiajan väestöstä oli.

Toinen miete on se että kuka hallitsee tätä kaupunkia?
Tällä tarkoitan sitä että jos teknologia ei ole kovin kehittynyttä, voisi olettaa että kaupungin ja sen lähi kaupunkien hallitsija lähettäisi alueella jonkun ylläpitämään rauhaa ja keräämään veroja. Kuveröönrin tai vastaavan.
Ja kuvernöörillä olisi mukanaan sotilaita etenkin jos alue sijaitsee rajamailla kuten vaikuttaisi ottaen huomioon että vampyyrit pääsevät niin nopeasti lähi kaupunkien kimppuun ilman vastarintaa.
Tällä haen takaa sitä että jos epäillään vampyyrien olevan hyökkäämässä kaupunkiin eikö siitä mentäisi varoittamaan ihmisiä joilla on valta kutsua tukijoukkoja alueelle sen sijaan että pelkästään istutaan tavernassa tekemättä mitään mahdollisesti lähestyvälle kuolemalle. Ei vain vaikuta järin uskottavalta.

Ja nämä ongelmat osittain yhtyvät toisiinsa siinä että rajamaa kaupunki olisi varmaankin hyvin vartioitu sillä sehän olisi tietenkin kaikken eniten hyökkäyksen vaarassa.
Ja sotilas tukikohtana toimivassa rajamaankaupungissa tuskin olisi paljoa sijaa hyvää koulutusta vaativalle työlle joka yhtyy siihen että mitä töitä Josh ja muut tekevät. Sillä puiden kaataminen tuskin tarjoaisi paljoa rahaa.

Eli enimmäkseen minun ongelmani liittyvät tässä osassa sinun maailman rakennukseesi joka saattaa aiheuttaa häiritseviä juoniaukkoja tai kysymyksiä ilman vastauksia.

Prologi ei nyt mitään haittaa ole mutta kyllä tämä toimisi ilmankin sillä prologin tapahtumiahan voi ripotella keskusteluihin ja hahmojen ajatuksiin.

Oliko tämä arvostelu hyödyllinen? 
10
Report this review

Kommentit

Powered by JReviews
KIRJOITA   ARVOSTELE    JULKAIS