Käyttäjätunnus:

Salasana:

Liity! Apua

Review Detail

 
 
Kesäyön sinfonia 2019-05-20 12:49:40 Dhanne
Arvosana 
 
3.0
Dhanne Arvostellut: Dhanne    May 20, 2019
Top 50 Arvostelijat  -   Kaikki arvostelut

Tervehdys niko.tyyni,

kirjoitat sujuvasti ja miellyttävällä tavalla. Lauseissa on sopivaa vaihtelevuutta.

Syy, miksi lähdin kommentoimaan, on tekstin toistava, taianomaisesti toistava, unettavan toistava ja lopulta itseään toistava sävy. Liekit palavat ja liekit palavat ja liekit muuten palavat. Savu kohosi taivaalle, kohosi taivaalle ja muuten kohosi taivaalle. He nauroivat, he nauroivat ja he muuten nauroivat. Huomaatko? Tai tietysti huomaat, lähes kaikki yksityiskohdat toistetaan samanlaisina uudestaan ja uudestaan. Toisto on tietysti tehokeino, mutta tässä mennään äärimmäisyyksiin. Juuri pidempää toistavaa tekstiä en olisi jaksanut lukea.

Tunnelma on tekstissä kaikki kaikessa, miellyttävä. Yksinkertaisena kerrontana tunnelma olisi välittynyt siitäkin, mutta toistolla on saatu aikaan unettavaa taianomaisuutta, jota jaksaa lukea tiettyyn rajaan asti.

Kaikkinensa pidin tästä, vaikka toistoa olisin karsinut puolet pois ja laittanut lisää sisältöä. (Kaksi pistettä sujuvasta kirjoittamisesta, 1 piste tunnelmasta.)

Jatkahan kirjoittamista!

Oliko tämä arvostelu hyödyllinen? 
20
Report this review

Kommentit

1 kohdetta - näytetään 1 - 1
Järjestys 
niko.tyyni
May 20, 2019
Report this comment
Kiitos rakentavasta ja hyvästä palautteesta. Yritin rakentaa tekstiin tunnelmaa tehotoiston kautta, mutta ilmeisesti toistoa oli hieman liika ja nyt kun itsekin luin tekstin uudestaan niin onhan sitä puutumiseen saakka. Mutta joka taupauksessa kiitos palautteesta.
1 kohdetta - näytetään 1 - 1
Powered by JReviews
KIRJOITA   ARVOSTELE    JULKAIS