Käyttäjätunnus:

Salasana:

Liity! Apua

Review Detail

 
 
Harmaasulan Tarina osa 1 2017-03-12 18:39:23 Alapo80
Arvosana 
 
1.5
Alapo80 Arvostellut: Alapo80    March 12, 2017
#1 Arvostelija  -   Kaikki arvostelut

Moikka MerituuliMinttu!

Kivasti keksittyjä nimiä ja klaaneja! Pidin tuosta tassu jutusta. Jäin miettimään, että koskeeko se myös sotureita ja muita? Sinulla on leppoinen tapa kirjoittaa. Keskustelut on sujuvia.

Aloitan urputtamalla tämän osan pituudesta. Kirjoita vain rohkeasti pidempää pätkää. Jos teet puhelimella, niin niihinkin saa sellaisia appeja, joissa voi tallentaa ja kirjoittaa pitkästikin. Ai miksi? No uskon, että haluat ihmisten lukevan kirjoituksiasi, koska lataat ne tänne. Kunnioita siis lukijaa, ja anna hänelle luettavaa.
Kerrot tuossa alussa, että eräänä päivänä tapahtui jotain todella omituista. Jäin lukijana odottamaan, mutta se ei selvinnyt. Eli tämä pätkä on yksi dialogi, joka kantaa yösijalta aukealle. Jäin kaipaamaan tooooooooodella paljon enemmän tarinaa, juonta, tapahtumia ja erityisesti tuota todella omituista tapahtumaa. Sitten tarina loppui, eikä minulle lukijana jäänyt kuin tyhjä olo.

Kirjoitit dialogin kuvauksessa, että vastasin lyhyesti. Jos vastaus on selvä, niin tuota ei tarvitse lukijalle kertoa, vaan huomasin kyllä, että vastaus oli lyhyt :)

Isäät hyvin jännitystä, kun Parantaja huutaa vielä perään, että ota soturi mukaasi. Se antaa heti sellaisen kuvan, että kohta alkaa tapahtua. Se toisaalta herätti myös kysymyksen, että eikö Harmaatassu ihmetellyt, että miksi? Onko yleistä, että soturit ovat mukana?

Tässä on paljon hyviä juttuja! Muista kuitenkin lunastaa lupauksesi lukijalle, ja kirjoita riittävän pitkästi, että tapahtumat lähtevät kunnolla käyntiin.

Kiitos!

Oliko tämä arvostelu hyödyllinen? 
00
Report this review

Kommentit

Powered by JReviews
KIRJOITA   ARVOSTELE    JULKAIS