Käyttäjätunnus:

Salasana:

Liity! Apua

Review Detail

 
 
Demonin Lento - Osa 1 (Jatkoa Vampyyrien Juoksulle) 2016-12-22 07:08:35 Alapo80
Arvosana 
 
3.5
Alapo80 Arvostellut: Alapo80    December 22, 2016
#1 Arvostelija  -   Kaikki arvostelut

Moikka Zarnobil!

Kirjoitat yksinkertaisia lauseita ja virkkeitä. Se on hyvä. Tarina etenee nopeasti, tai ainakin käsittelet tapahtumat nopeasti. Se ei kenties ole huono asia novelleissa, mutta paikoin tuntuu, että haluat vain päästä jatkamaan tarinaa johonkin jännempään kohtaukseen :)

Pääasia on yhdyssana :)

Hieman siitä, mitä koetat sanoa ja miten sen teet.
"Aaronin pitäisi vain keksiä keino näyttää Mounicalle, että hän oli hallinnassa."
Tässähän lie kyse siitä, että Aaronin täytyy toimia niin, että Mounica uskoo, että pimeä puoli ei ole häntä vallannut? Ajatukseni:
"Aaronin pitäisi vain todistaa Mounicalle, että varjot eivät hallinneet häntä."
En tiedä onko tuo varjot hyvä ilmaisu, mutta se tuntui sopivalta :)
Mieti aina, että täyttääkö kirjoittamasi sen sanoman, jonka haluat lukijalle välittää.

Vältä turhan kirjoittamista.
"...monta kymmentä kilometriä kerta heitolla nopeasti?''"
Eli tuo kerta heitolla on sama kuin nopeasti, joten mielestäni toisen ilmaisuista voi hyvin jättää pois. Toisaalta tuo on dialogissa, joten kahden ilmaisun käyttö voi olla puhuessa perusteltua, mutta jättäisin toisen silti pois :)

Kirjoitat:
"He lepäilivät vielä tunnin ajan vältellen toistensa katseita."
Miksi Aaron välttelee Mounican katsetta? Mielestäni Aaronilla ei ole tähän syytä, mutta Mounicalla on. Funtsi tilanteita tarkkaan, sillä noissa saa sellaisia pikkuisia kivoja juttuja lukijalle. Esim, "He lepäilivät vielä noin tunnin. Aaron koetti herätellä keskustelua, mutta Mounica ei vastannut ja vältteli Aaronin katsetta."
Noin ajatuksena vain.

Vältä puhekielen ilmaisuja.
Litsari on isku avokämmenellä poskelle :)

Mounica ehkä hieman nopeasti kääntyi Aaronin puolelle. Tai ei ehkä nopeasti, mutta vajain perusteluin. Se, kun Aaron pelasti Edwardin, oli hyvä kohtaus, mutta olisit voinut enemmän painottaa sitä, että Mounica meni Aaronin puolelle vampyyrin takia...siis jos näin oli. Näin ainakin minä sen koin, mutta jäin kaipaamaan vielä lisää :)
Aina kun kirjoitat sellaista kohtausta, jossa on kyse tunteista, niin ota niistä kaikki mahdollinen irti. Nipistät sitten vaikka matkustamisesta :)

Pieniä epäselvyyksiä oli matkalla. Mistä pimeät noidat tiesivät Aaronin olevan sekaverinen?

Tarinan juoni on mielenkiintoinen. Käänteitä on jonkin verran, ja juoni sekä tarinan tarkoitus, eli päämäärä, alkavat paljastua melkoisen nopeasti. Se on hyvä. Suoraan asiaan! :)

Ehkä isoin juttu tässä on tuo tietynlainen kiireen tunne. Ei juonessa, vaan tavassasi kirjoittaa. Kenties voisit hieman enemmän kiinnittää huomiota tunteisiin ja ilmeisiin.

Kiitos!

Oliko tämä arvostelu hyödyllinen? 
00
Report this review

Kommentit

Powered by JReviews
KIRJOITA   ARVOSTELE    JULKAIS