Käyttäjätunnus:

Salasana:

Liity! Apua

Review Detail

 
 
Susi, ja minä osa 2 2013-05-04 07:48:34 Luinwen
Arvosana 
 
2.0
Luinwen Arvostellut: Luinwen    May 04, 2013
Top 100 Arvostelijat  -   Kaikki arvostelut

Kommentoinkin jo kuvailusta edellisessä kappaleessa. Tässä voisin sanoa samaa. Lisää kuvailua.

Tekstisi etenee aivan liian nopeasti. Tapahtumissa on vaikea pysyä kärryillä, kun juoni etenee kuin höyryjuna. Juuri se kuvailu hidastaisi tahtia ja auttaisi lukijaa hahmottamaan paremmin tapahtumia. Kuvaile enemmän päähenkilön ajatuksia ja tunteita. Nämä tuovat hahmoon syvyyttä ja auttavat lukijaa samaistumaan hahmoon.

Kirjoitusvirheitä ja typoja oli paljon. Varsinkin vuorosanaviivojen ajoittainen puuttuminen hankaloitti lukemista. Kannattaa kiinnittää huomiota myös kaikkiin tällaisiin pikkuseikkoihin, koska nekin vaikuttavat lukukokemukseen ja siihen jaksaako tekstin lukea loppuun asti.

"Alan juoksemaan" on puhekielistä. Oikea tapa on "alan juosta". Aina perusmuoto "alkaa" sanan kanssa. Itsekin tein tätä virhettä aiemmin, joten siitä pystyy opettelemaan eroon. :3

Väristys tuli taas mieleen; tästä kappaleesta vielä enemmän kuin edellisestä. Ei se ole paha asia kuitenkaan. Kyllä ihmissusitarinoita maailmaan mahtuu.

Niin, tosiaan. Rakenne on kirjoittamisen tekniikkaa ja sen voi oppia. Älä siis lannistu. Jatka kirjoittamista ja jatka harjoittelua!

Oliko tämä arvostelu hyödyllinen? 
00
Report this review

Kommentit

1 kohdetta - näytetään 1 - 1
Järjestys 
miituuh
June 12, 2013
Report this comment
Ihan hyvä juoni, mutta niin kuin edellinen sanoi, että eteenee liian nopeasti. Ensin ne olivat koulussa ja sitten yhtäkiä seuraavassa osassa kotona. Olin sillai what? Mutta jos keskityt seuraavalla kerralla niihin kirjoitus virheisiin, kannattaa muuten tarkistaa aina wordin kautta, kun se korjaa aina automaattisesti kaikki. :)
1 kohdetta - näytetään 1 - 1
Powered by JReviews
KIRJOITA   ARVOSTELE    JULKAIS