Käyttäjätunnus:

Salasana:

Liity! Apua

Review Detail

 
 
Maskin alla luku 1. 2015-06-03 07:22:06 Taruh
Arvosana 
 
3.0
Taruh Arvostellut: Taruh    June 03, 2015
Top 10 Arvostelijat  -   Kaikki arvostelut

Tämä sarja on saanut selvästi vaikutteita Stephenie Meyerin Twiligtheista. Ainakin kokemattomasta ja uteliaasta päähenkilötytöstä, päähenkilön isän asettamasta "kielletystä uhkasta" ja ihmissusilaumasta tulee vahvasti sellainen olo, että tämä on nähty joskus ennenkin...mutta koska tarina on vasta alussa, se voi kehittyä vielä aivan toisenlaiseksikin, joten ei juonen arvostelusta sen enempiä. :)

Ensimmäinen luku antaa jo paljon osviittaa siitä, millaisesta tarinasta on kyse. Juonenkuljetus on suht nopeasti etenevää, mutta voisi edetä vielä vaivattomammin, jos dialogin kanssa olisi pienellä säästölinjalla. Dialogia on paljon ja se on ihan mielenkiintoista sekä hyvin kirjoitettua, mutta jatkuva dialogi muuttaa tarinankulun hieman raskaaksi.

Vaikka toisaalta on hyvä, että kerrot tarinan taustoista, miljööstä yms. paljon, niin minulle tuli sellainen olo, ettei lukijan olisi tarvinnut tietää vielä tässä vaiheessa niin paljoa. Tarinan dialogien liika informointi tekee luvun kokonaisuudesta vähän rönsyilevän ja hätäisen. Maltti on valttia. Paljasta asioita mieluummin pikkuhiljalleen ja tunnelmoi enemmän.

Muuten kaiken kaikkiaan hyvin kirjoitettu tarinanaloitus.

Oliko tämä arvostelu hyödyllinen? 
10
Report this review

Kommentit

Powered by JReviews
KIRJOITA   ARVOSTELE    JULKAIS