Käyttäjätunnus:

Salasana:

Liity! Apua

Review Detail

 
 
Älä lopeta musiikkia 2014-11-23 18:55:22 Jästipää
Arvosana 
 
3.5
Jästipää Arvostellut: Jästipää    November 23, 2014
Top 10 Arvostelijat  -   Kaikki arvostelut

Tämä oli hämmentävä teksti. Ensinnäkin teksti on hyvin kirjoitettu. Huomasin vain muutamia oikeinkirjoitus- tai kielioppivirheitä. Kuvailet hyvin päähenkilön tilannetta ja kokemusta, tunnetta. Osaat käsitellä sanoja. Jos nyt jotain nostan esille, mikä kirjoituksellisesti ei ehkä ihan mennyt minusta nappiin, niin kahdessa kohdaan käytit "melkein" sanaa mielestäni hieman kömpleösti: "etten melkein huomannut sen olemassaoloa" ja "etten tuntenut melkein mitään". Näissä voisi miettiä jotain vastinetta melkein sanalle.

Sitten oli yksi todella pitkä lause:
"Uusi, nopea kosketinsoitto pärähti soimaan, koneella muunneltu ääni kähisi ja väänteli, aivan kuin minä, se toisti jokaisen lauseen viimeistä sanaa, kuiskaten, sitten taas kovempaa, saaden polvitaipeeni hikoamaan, lausui viimeisen sanan kovempaa, saaden sen kuulostamaan epätoivoiselta huudolta." Tämän voisi varmasti jakaa pisteillä useampaan. Lukija hengästyy lukiessaan tällaisia.

Hienosti kirjoitettua, kuvaavaa tekstiä, joka tuo tunnetilan hyvin esille. Varsinaista tarinaa tässä ei ollut, sillä juoni uupuu. Henkilö on tilanteessa, missä hän kokee vahvoja tunnetiloja, mutta mikä on tarinan juoni? Joka tapauksessa hienosti kuvattua kerrontaa.

Oliko tämä arvostelu hyödyllinen? 
10
Report this review

Kommentit

Powered by JReviews
KIRJOITA   ARVOSTELE    JULKAIS