Käyttäjätunnus:

Salasana:

Liity! Apua

PDF Tulosta Sähköposti
Novellit Runot Meri runo
QR-Code dieser Seite

Meri runo Hot

Istun laiturilla ja tuijotan kauas horisonttiin merellä ja ajattelen sua. Meren äänet kuultuani tulet mieleeni. Tykkään susta niin paljon etten haluaisi päästää susta koskaan irti. Toivoisin että merellä puhaltavat tuulet toisivat sut luokseni. Kaipuuni on niin suuri että se murskaa jään. En haluaisi menettää sua. Jos menettäisin sut menettäisin itseni.

Ylläpidon palaute

 
Meri runo 2014-06-24 10:17:45 Alapo80
Arvosana 
 
3.5
Alapo80 Arvostellut: Alapo80    June 24, 2014
#1 Arvostelija  -   Kaikki arvostelut

Moikka Antsa!

Tuntuu, kuin kirjoittaisit omista tunteistasi, ja se tuntuu jotenkin surulliselta. Toivon ettet joudu elämään tuollaisen kaipuun kanssa.

Löysin pienen ristiriidan. Kirjoitat, että henkilö istuu laiturilla ja miettii "sua". Ja seuraavassa lauseessa meren äänet tuovat "sut" mieleen, joka viittaa siihen, että ensin on mietitty muuta.

En täysin saa kiinni siitä mitä ajat takaa, sillä tuntuu kuin jotain olisi jo alussa menetetty, mutta lopussa tuntuu kuin se jokin olisi vielä olemassa.
Tosin uudestaan lukemisen jälkeen tuo mainitsemani ei ehkä pidäkään paikkaansa. Paitsi se, että on hankala saada runon tarkoituksesta selkeästi kiinni. Eli koetan sanoa, että runossasi on asiaa, mutta se jää kovin pintapuoliseksi ilman taustojen tuntemista, ja kenties runoksi paljastat jopa liikaa.

En tiedä oliko tuossa mitään tolkkua mitä kirjoitin, mutta toivon että saat siitä jotain.

Kiitos!

Oliko tämä arvostelu hyödyllinen? 
00
Report this review
 

Arvostelut

Ei arvosteluja

Arvostele
Arvosana
Kommentit
    Syötä turvakoodi.
 
 
Powered by JReviews
 
KIRJOITA   ARVOSTELE    JULKAIS