Käyttäjätunnus:

Salasana:

Liity! Apua

PDF Tulosta Sähköposti
Novellit Runot Orkidea (proosallinen runo)
QR-Code dieser Seite

Orkidea (proosallinen runo) Hot

Älä piirrä varjollesi kasvoja. Piirrä siivet. Siipiin sulat. Pitkät sulat. Kun lähdet pois, älä ota siipiä mukaasi. Jätä ne seuraavalle, että varjonsa voisi lentää.

Miksi sinä olet musta? Musta kuin keskiyö. Piirteitäsi ei erota. Olisit sininen, niin kuin taivas. Olisit Vihreä, sammaleen vihreä. Tai kalpea kuin kasvoni.
Miksi sinä seuraat minua? Miksi et lennä siivilläsi pois? Niillä jotka piirsin sinulle. Olisit vapaa. Irti leikattu. Irti minusta.

Sinä olet yhtä vanha kuin minä. Synnytyssalin valot synnyttivät sinut äitini povea vasten. Pidin sinua kädestä kun imin äitini rintaa. Katosit yöksi, tulit aamulla takaisin. Auringon kanssa. Ensimmäisen aurinkoni.
Nyt myöhemmin. Et vieläkään puhu. Et hymyile. Vastaat jos vilkutan. Jos nyökkään. Poimit kukan jos minäkin. Minä värikkään orkidean, sinä mustan.

Arvostelut

Käyttäjien arvostelu: 1 käyttäjä(ä)

Arvosana 
 
2.0  (1)
Arvostele
Arvosana
Kommentit
    Syötä turvakoodi.
 
 
Orkidea (proosallinen runo) 2015-07-19 15:38:42 peka
Arvosana 
 
2.0
peka Arvostellut: peka    July 19, 2015
Top 10 Arvostelijat  -   Kaikki arvostelut

Moi. Kauniita sanoja ja hyvää kulkua. Tässä jää tunne että kertojakulma heittää keskenkaiken ympyrää. Voi olla tarkoitushakuista, mutta en jaksa sellaisesta kikkailusta innostua. Ja isoin ongelma onkin siinä että sisältö tuntuu turhalta jos päällimmäisenä on mielessä että tekstin kirjoittamisessa on tapahtunut virhe.

Oliko tämä arvostelu hyödyllinen? 
00
Report this review
 
Powered by JReviews
 
KIRJOITA   ARVOSTELE    JULKAIS