Käyttäjätunnus:

Salasana:

Liity! Apua

PDF Tulosta Sähköposti
Novellit Muut Odotan
QR-Code dieser Seite

Odotan

Pöytälampun kellertävä valo osuu makuuhuoneen vaaleansinistä seinää vasten. Yön pimeydessä valo on lempeä ja lämmin. En halua sammuttaa sitä, sillä se olisi merkki siitä että tämä päivä on nyt tässä, mitään ei enää voisi tapahtua. Ja niin, jos ihan suoraan uskallan avautua, niin tuolla tapahtumisella tarkoitan siis hänen puhelin soittoaan.
Tämä mykkäkoulu on tuntunut pidemmältä kuin koskaan, vaikka vasta eilen se alkoi. Mutta minä en soita ensin! En!.. vaikka kuinka tottuneesti sormeni hipaiseekin hänen nimensä kännykkäni näytölle, mutta en voi soittaa, en vain voi. Hän tekee tätä usein, kiusaa minua. Rankaisee jostain aivan todella mitättömästä asiasta. Saa minut kiemurtelemaan huolesta, epätietoisuudesta, itkusta ja kaikista niistä sanoista jotka haluaisin hänelle sanoa. Valtataistelua vai manipulointia? Vai ovatko ne sama asia?
Makaan tässä sängyllä yksin, ja kuulen kuinka yläkerrassa naapurit harrastavat seksiä. Mieleni valtaa haikeus, ikävä. Mitä jos tämä ei olekaan vain mykkäkoulua, vaan ihan oikeasti kaiken loppu?! Yöpöydällä olevan pöytälampun valo ei enää näyttäydy millään tavoin lempeältä, ennemminkin painostavalta ja aivan liian kirkkaalta. Tuohon valoon liittyy liikaa hyviä hetkiä.. nyt se on vain valo joka odottaa sammumista.
Hän soitti... tai minä soitin, hän ei vastannut ja soitti sitten myöhemmin takaisin. Juttelimme aika pitkään. Olin huojentunut, tunsin kuinka verenpaineeni tasoittui ja hermoni rauhoittuivat. Puhuin hänelle kuin ihastunut koulutyttö, olin vaan niin onnellinen ettei se loppunutkaan, tämä meidän suhde... tai juttu, tai noh, tapailu. Nauroin, sanoin söpöjä juttuja, kerroin miten olin ikävöinyt. Olin niin hyvä. Olin parasta mitä hän oli ikinä kokenut. Olin nainen. Vahva ja sensuelli, lämmin ja viisas, ymmärtäväinen ja kannustava. Silitin hänen päätään ja suutelin pehmeästi. Ja mitä hän teki? Hän vastaanotti.

Ylläpidon palaute

 
Odotan 2019-12-10 18:24:42 Alapo80
Arvosana 
 
4.0
Alapo80 Arvostellut: Alapo80    December 10, 2019
#1 Arvostelija  -   Kaikki arvostelut

Moikka LiljaMaria!

Ehkä tämä olisi enemmän jopa romantiikka, mutta eipä sillä väliä.

Tämä on lyhyt, mutta tässä on paljon, jopa valtavasti asiaa! Tässä on monta tartuttavaa juttua. Nainen, joka takertuu, ja on rakastunut (jopa pakkomielteisesti). Se häiritsee miestä, mutta tämä soittaa silti takaisin. Ja nainen saa lisää polttoainetta.

Tässä on syvää yksinäisyyttä, kaipuuta ja epätoivoa. Helppo lukea ja samaistua.

Mahtavaa, että joku osaa noin mainiosti sanoa paljon kirjoittamalla vähän.

Sitten pikkuinen negatiivinen juttu. Tämä oli jonkinlainen ajan jaksollinen kuvaus ilman juonta. Minä pidän juonista. Pidän taustoista, juonen muotoutumisesta ja siitä, kun jokin käänne lyö ällikällä. Tässä ei ollut tuosta mitään. Siitä otin yhden tähden pois.
Minunkin on syytä ymmärtää, että myös tilannekuvaus voi olla taidetta :)

Osaat kirjoittaa! Hyvä!

Kiitos!

Oliko tämä arvostelu hyödyllinen? 
10
Report this review
 

Arvostelut

Käyttäjien arvostelu: 1 käyttäjä(ä)

Arvosana 
 
3.5  (1)
Arvostele
Arvosana
Kommentit
    Syötä turvakoodi.
 
 
Odotan 2019-12-04 10:12:17 Arska
Arvosana 
 
3.5
Arska Arvostellut: Arska    December 04, 2019
Top 10 Arvostelijat  -   Kaikki arvostelut

Aivan mukava ja omalla tavallaan ihastuttava pikkutarina.

Kevyellä ja kuvaavalla otteella kerrottu tilannekuvaus nuoren ihmissuhteen kiemuroista, jotka vielä vielä versoina ovat helposti ja kivuttomasti suoristettavissa. Niin monelle niin tuttua ja kuuluuhan tuo kaikki kahdenvälisen suhteen kehittymiseen.

Lempeällä otteella olet avannut aiheen ja käsittelet sitä. Kauniiseen kuvaukseen päättäen.

Kirjoitusasu tekstissä on helppolukuista ja helposti omaksuttavaa, eikä isompia kirjoitusasullisia ryppyjäkään sisälly siihen. Huomasit varmasti itsekin joukkoon livahtaneen yhdyssanalipsahduksen. Täällä kun ei pääse editoimaan omia tekstejään, niin ne jäävät sitten esille.

Kokonaisuutena hyvä kertomus ja onhan näitä mukava välillä lukea. Enemmistö täällä taitaa kirjoitella noita kovempia seikkailukertomuksia.

Oliko tämä arvostelu hyödyllinen? 
10
Report this review
 
Powered by JReviews
 
KIRJOITA   ARVOSTELE    JULKAIS