Käyttäjätunnus:

Salasana:

Liity! Apua

PDF Tulosta Sähköposti
Novellit Muut Olen tässä
QR-Code dieser Seite

Olen tässä

Kaiken sen jälkeen minulle jäi käteen vain tyhjyys. Olin antanut kaikkeni, rakastanut kaikkeni, raivonnut, surrut, huutanut kaiken mitä minun riutuneesta ruumiistani lähti. Kädelläni tyhjyys, kaikesta siitä tuskasta ja ajasta minkä tuhlasin jahdatakseni onnea, joka vain pilkkasi minua kauneudellaan. Olen tyhjä, tyhjä kuori, joka kaikuu kuin laulaen katkeran elämäni laulua. Sointu on kaunis, mutta samalla hyvin, hyvin ruma. Ruma kaikesta siitä mitä annoin itseni kohdata ja kuinka nyt kaiken lopussa katson taakseni ja kuuntelen tuota elämäni kaikua, kuulen vain katkeruutta, jota kaunistaa vain kaiken keskellä oleva toivo siitä, että kaikki kääntyy parhain päin. Olen loppu. Antakaa minun levätä ja nukahtaa ikuiseen uneen, sillä kaikki se lepo maailmassa, jonka voisin elämässäni enää saada, on turhaa.

Turhaa

Mutta silti toivon, että se toisi lohdun tähän pimeyteen.

Mikään ei muuta mitään.

Olen tässä

mutta kysyn: olenko enää mitään.

Arvostelut

Käyttäjien arvostelu: 1 käyttäjä(ä)

Arvosana 
 
2.5  (1)
Arvostele
Arvosana
Kommentit
    Syötä turvakoodi.
 
 
Olen tässä 2019-11-22 11:13:29 Arska
Arvosana 
 
2.5
Arska Arvostellut: Arska    November 22, 2019
Top 10 Arvostelijat  -   Kaikki arvostelut

Tämä elämäntuskaa huutava miniteos olisi voinut toimia sisällöllisen sanomansa kautta myös, ja ehkä paremmin runona.

Runollinen tämän tarinan sanoma on mielestäni. Ehdottomasti elämääraapivan runollinen. Hieman tiivistettynä ja pienin rakenteellisin muutoksin tämä toimisi runona, joka repisi raadilta pitkän tähtisikermän.

Novelliksi tämä on kuitenkin kirjoitettu ja novellina sen kohtaan, enkä löydä sitä kerronnallista novellimaisuutta isomman tähtikuvion luomiseksi.

Oliko tämä arvostelu hyödyllinen? 
00
Report this review
 
Powered by JReviews
 
KIRJOITA   ARVOSTELE    JULKAIS