Käyttäjätunnus:

Salasana:

Liity! Apua

PDF Tulosta Sähköposti
Novellit Muut Maailmanlopun odotus
QR-Code dieser Seite

Maailmanlopun odotus

Oletko masentunut? Etkö tee elämässäsi mitään? Tunnetko olevasi erilainen?


Joka päivä herään kello 14:00. Valvon läpi yöt, nukun yleensä päivät. Miksi? Koska yöllä on hauskempaa valvoa kuin päivällä.

en tee elämässäni mitään muuta kun menen tietokoneelle pelaamaan, syön ja nukun. Tälläin kulutan aikaa odottaessani kolmatta maailmansotaa.

Eikö sinua kiinosta mikään? Etkö välitä mistään?

Minä en. Olen ollut masentuneena jo monia vuosia. Syön joka aamu lääkkeitä mutta nekään ei vaikuta mitenkään.

Jos nään unia, näen pelkästään painajaisia jotka eivät minua kuitenkaan pelota. Miksi? Tiedän sairaanpuolen maailmasta paremmin kuin moni muu ihminen. Välillä tuntuu että olisin unessa myös, vaikka olenkin hereillä. Tiesitkö, kenen tahansa elämä voi loppua jopa tunnissa? tai minuutissa? jopa sekunnissa? Totta se on. Maailma on ankara paikka. Siksi en itse elä elämääni totisesti. Tänään voi olla hyvä päivä, mutta huomenna voi olla todella huono päivä.

Uskotko että taivas on olemassa? Entäs helvetti?

Minusta tuntuu että tämä maailma on se helvetti, ja kuolemamme jälkeen pääsemme taivaaseen. Entäs sinä? Mitä sinä mietit?

Jos maailma ei ole helvetti, elämmekö simulaatiossa jonka pahat ihmiset ovat luoneet? Simulaatio jossa tehdään testejä, sekä kidutetaan toisia hengiltä? Itse en ota tähän asiaan sen enempää kantaa. Kannattaa kuitenkin muistaa että ulkona voi tapahtua mitä vaan, mitä jos auto lähtee ajajalta käsistä kun olet kävelytiellä? Mitä jos lentokoneeseen tulee ongelmia ja se törmää keskelle kaupunkia? Monia uhreja voi tulla jonkin pienestä virheestä.

Mitä mielipiteitä tämä sinussa herättää?

Ajatteletko että tämä on vain huijausta?
Ei. Tämä ei ole.

Kaikki kuolee aikanaan, jotkut kuolevat aikasemmin

- KILA

Arvostelut

Käyttäjien arvostelu: 2 käyttäjä(ä)

Arvosana 
 
3.3  (2)
Arvostele
Arvosana
Kommentit
    Syötä turvakoodi.
 
 
Maailmanlopun odotus 2019-04-06 07:13:27 Arska
Arvosana 
 
4.0
Arska Arvostellut: Arska    April 06, 2019
Top 10 Arvostelijat  -   Kaikki arvostelut

Hei!

Aloitat kysymyksillä,minä vastauksilla.

Ei. En ole masentunut. On tietysti tilanteita,jolloin mieli on maassa. Asiat eivät mene toivottuun suuntaan ja joskus jopa kaikki tuntuu menevän päin helvettiä. Silti en koe olevani masentunut silloinkaan. Se on tilapäistäja ohimenevää.
Joskus jopa niin että, myöhemmin huomaa kaiken kuitenkin menneen jotakuinkin hyvin.

Tänään upea kevätaamu. Lähdin ulos kävelylle ja nautin aamun rauhallisuudesta ja kuuntelin peippojen laulua. Aivan mahtava fiilis,siinä minun masennuslääkkeeni tälle aamulla.

Mitä teen elämässäni? Nautin siitä. Elämän polussa on mutkia ja on ylämäkiä, sekä alamäkiä. Mitä enemmän on mutkia, sitä lyhyempiä suorat. Mitä enemmän on ylämäkiä ja alamäkiä, sitä vähemmän on tasamaata. Suorat ja tasamaat ovat niitä hetkiä, jolloin ei paljoa tapahdu. Vaikka ylämäkien ja alamäkien keskiarvosta tuleekin jotakuinkin tasamaa, ei se kuljettuna matkana ole yhtäläinen. Sama tietysti noiden mutkian suhteen.

Voidakseen nauttia elämän kohokohdista, on käytävä myös läpi laskujen pohjat.

Totta kai tunnen olevani erilainen. Minähän olen, niin kuin jokainen meistä on, sinäkin.

Sanot olevasi masentunut ja syöväsi joka aamu lääkkeesi, jotka eivät vaikuta mitenkään. Kyllä ne vaikuttavat. Ihan varmasti.

Ovatko taivas ja helvetti olemassa. Kysymys, johon vastatessa liikkuu heikoilla jäillä, mutta vastaan silti oman käsitykseni mukaan. Kyllä ne ovat olemassa, mutta eivät ehkä siellä, missä niiden perinteisesti käsitetään olevan. Jossakin tuonpuoleisessa. Minä käsitän niiden olevan meidän omassa päässämme. Meidän omassa uskossamme niiden olemassaoloon.

Käsitettä taivaan ja helvetin olemassaolosta on taottu ihmismieleen vuosisatojen saatossa ja se on iskostunut niin syvälle, ettei sitä useinkaan enää ajatella, saati kyseenalaisteta.

Maailma ei ole paratiisi, muttei myöskään helvetti. Tämä on yksi pieni planeetta yhdessä pienessä aurinkokunnassa, joka sijaitsee yhden galaksin laitamilla, lukemattomien galaksien joukossa.
Yksi pieni planeetta, joka on siitä harvinainen, että tänne on syntynyt elämälle otolliset olosuhteet ja sen kautta myös elämää. Moninaista ja monimuotoista elämää, ja siksi tätä voisi kutsua eräänlaiseksi paratiisiksi. Elämän monimuotoisuus aiheuttaa myös kilpailua elintilasta ja siinä piilee sen pahuuden siemen, jota vääryydeksi voisi kutsua.

Kilpailu pyrkii aina oman edun tavoitteluun, oli kyseesä ravinto, elintila, suvun jatkaminen, tai joku myöhäsyntyisempi eduntavoittelu. Kilpailu aiheuttaa heikompien sortamista ja siksi ihmiskunta on pyrkinyt kehittämään jonkinlaista sivistyneisyyttä,jonka tavoite olisi kai heikommiksi osapuoliksi jääneiden yhteisön jäsenten tukeminen. Toiminee tiettyyn rajaan asti.

Maailmassa tapahtuu monenlaista ikävää ja pahaa. On onnettomuuksia, luonnonkatastrofeja ja sotia. On sairauksia ja nälänhätää, vähemmistöjen sortoa, uskonnollisuuteen perustuvaa vainoa ja kaikkea muutakin kamalaa, mutta on myös paljon hyvää ja kaunista, on asioita, joista voi pitää ja nauttia, ne pitää vain löytää. Se ei ole vaikeaa.

Huijaustako? Ei sentään. Kirjoittamastasi päättelen sinun olevan nuori ja maailmassasi on paljon hämmentävää ja käsittämätöntä, ehkä pelottavaakin. Mitä se oikein on? Miksi et ottaisi siitä selvää.

Minä olen sinuun nähden vanha ja minun maailmassani on paljon hämmentävää ja käsittämätöntä, jopa pelottavaakin. En tiedä, mitä se oikein on, mutta haluan ottaa siitä selvää.

Juise Leskinen sanoin: "Ei elämästä selviä hengissä..." vaikka Juice olikin suuri runoilija, sanoittaja ja filosofi, niin tässä kohdin väitän hänen olleen väärässäå. Elämästä voi selvitä hengissä, mutta kuolemasta ei.

" Kaikki kuolee aikanaan, jotkut kuolevat aikasemmin". Voi sen noinkin sanoa, mutta ei elämä siihen pääty.

----Arska----

ps.suosittelen lukemaan tuosta tarinan, joka kertoo Erimieltä Erkistä. Minä tykkäsin siitä.

Oliko tämä arvostelu hyödyllinen? 
00
Report this review
Maailmanlopun odotus 2019-04-04 06:33:56 Aloittelija
Arvosana 
 
2.5
Aloittelija Arvostellut: Aloittelija    April 04, 2019
Top 10 Arvostelijat  -   Kaikki arvostelut
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen? 
00
Report this review
 
Powered by JReviews
 
KIRJOITA   ARVOSTELE    JULKAIS