Käyttäjätunnus:

Salasana:

Liity! Apua

PDF Tulosta Sähköposti
Novellit Muut Viimeiset askeleet
QR-Code dieser Seite

Viimeiset askeleet

Katson häntä kuin hän olisi viimeinen toivoni. Niin kuin hän onkin. Kyyneleet tippuvat poskilta ja maistuvat suolaisilta suussani. Hän pakkaa laukkujaan tyynesti, niin kuin mitään ei olisi tapahtumassa. Vaikka oli, hän oli jättämässä minua. Hän ei voi tehdä sitä minulle. Tein virheen, mutta se on korjattavissa, eikö? Eikö?

Hän katsoo minua, kuin viimeisen sanan sanoneena. Katson häntä anovasti, epätoivo ja toivo kamppailevat päässäni. Hän pudistaa päätänsä ja kävelee kohti ovea. Tunnen kuinka kaikki voimani menevät, suru ja kuoleman halu valtaa minut. Lyyhistyn polvilleni, painan pääni lattiaan. Epätoivo valtaa minut ja tunnen vain märät kyyneleet jotka valuvat kasvoillani. Kuulen kuinka askeleet kumahtelevat rappukäytävässä. Viimeiset askeleet.

Tää oli vaan nopea novelli, ja Janina on jatkumassa!

Arvostelut

Käyttäjien arvostelu: 1 käyttäjä(ä)

Arvosana 
 
3.5  (1)
Arvostele
Arvosana
Kommentit
    Syötä turvakoodi.
 
 
Viimeiset askeleet 2018-05-05 20:58:27 kohdataan
Arvosana 
 
3.5
kohdataan Arvostellut: kohdataan    May 05, 2018
Top 100 Arvostelijat  -   Kaikki arvostelut

Siitä pitää tehdä mehukkaampi esim.

Katson häntä anovasti, mutta hän pudistaa päätänsä ja vaivautuneena haluaa lähteä. Kuulen kuinka hänen askeleet kaikuvat rappukäytävästä, ja juoksen perään, mutta hän työntää minut pois. En kiinnosta häntä enää, vaikka kerroin tekeväni itsemurhan, hän vain lähti.

Oliko tämä arvostelu hyödyllinen? 
00
Report this review
 
Powered by JReviews
 
KIRJOITA   ARVOSTELE    JULKAIS